Merken

Brink en Campman

Brink & Campman Vloerkleden: Erfgoed van Creativiteit en Duurzaamheid
Sinds de oprichting 125 jaar geleden, is Brink & Campman het toonbeeld van vakmanschap en innovatie in de wereld van vloerkleden. Elk kleed vertelt het verhaal van passie voor fijne garens en de eindeloze creatieve mogelijkheden die hiermee gepaard gaan. Met een trotse geschiedenis die teruggaat tot meer dan een eeuw (125 jaar om precies te zijn), hebben we een diepe kennis en expertise opgebouwd. Maar stilstand is achteruitgang, en daarom zoeken we voortdurend naar vernieuwing. In het pittoreske Lichtenvoorde staat de fabriek van Brink & Campman, waar het merendeel van de vloerkleden het levenslicht ziet. Hier hebben ze een perfect overzicht op de diverse processen die cruciaal zijn om die uitmuntende kwaliteit te leveren waar Brink & Campman bekend om staan.
Het kloppend hart van Brink & Campman is zonder twijfel onze eigen design studio. Hier ontstaan de modieuze collecties vloerkleden, elke keer weer geïnspireerd door de laatste woontrends en innovatieve weeftechnieken. Of het nu een nieuw type garen, een frisse kleurentrend of een boeiende techniek is, alles kan de vonk zijn voor het ontwerp van een nieuw vloerkleed. Onze ontwerpers combineren passie en creativiteit met een scherp oog voor vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid. Hierbij zet Brink & Campman de lijnen uit met zelf ontwikkelde garens die vervolgens geverfd en geweven worden in oogstrelende kleur- en structuurcombinaties. Puur Made in Holland! We zijn trots op de samenwerkingen die we hebben met zorgvuldig gekozen producenten van over de hele wereld.
Deze mondiale partnerships stellen ons in staat om constant nieuwe technieken en kwaliteiten te ontdekken, zodat onze collectie altijd fris en vooruitstrevend blijft. Duurzaamheid is niet slechts een trend voor ons; het is een drijfveer. Hoewel we al voornamelijk werken met natuurlijke materialen zoals wol en jute, blijven we zoeken naar innovatieve manieren om dit verder te ontwikkelen. Bij Brink & Campman weten we dat elke stap in het proces, van ruwe wol tot het verfijnde eindproduct, van onmiskenbaar belang is. Het resultaat? Een jaarlijkse collectie die ons de kans geeft om te blijven verrassen, vernieuwen en onze klanten het allerbeste te bieden. Ontdek de wereld van Brink & Campman bij Wessels Wonen en laat u betoveren door de unieke combinatie van traditie en innovatie.
Wij helpen u graag!
Onze adviseurs staan klaar om u uitgebreid te
adviseren en al uw vragen te beantwoorden.
Wessels Wonen
Blijf op de hoogte
Contactgegevens
Wessels Wonen
Bouwstraat 29
7462 AX, Rijssen
Tel: (0548) 512550
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openingstijden
Ma uur - uur
Di uur - uur
Wo uur - uur
Do uur - uur
Vr uur - uur
Za uur - uur

Copyright Wessels Wonen. Alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring | Algemene voorwaardenSitemap
Website ontworpen door Gijs®.