Openingstijden
Ma-Wo en Vr: 9.00 - 17.30
Do: 9.00 - 21.00
Za: 9:00 - 17.00
Contact

E-Mailadres

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoonnummer

Social media

Contactformulier

Vul het formulier in en we nemen snel contact met u op.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Meer weten?

Veelgestelde vragen

Hoe kan je verschillende woonstijlen combineren in een interieur?
Probeer bij het bepalen van jullie gezamenlijke woonstijl niet te kijken naar de verschillen tussen jullie woonsmaak, maar juist naar de dingen die jullie beide mooi vinden. Je zult merken dat er overeenkomsten zijn in bijvoorbeeld kleuren en materialen. Door deze in een speelse mix toe te passen creëer je een interieur waarin jullie beiden thuis komen!
Wanneer kies je voor een bank of hoekbank?
Bij de keuze voor een bank of hoekbank zijn de afmetingen van de woonkamer en je persoonlijke woonwensen belangrijk. In een vierkante woonkamer komt een hoekbank goed tot zijn recht, terwijl een 3-zitsbank het best past in een lange, smalle woonkamer. Kijk daarnaast naar de gezinssamenstelling. Een hoekbank is perfect geschikt voor een gezin. Zo heb je meer zitruimte en zit je niet altijd op een rij wanneer je bijvoorbeeld met vier personen bent.
Hoe kies ik een fauteuil bij mijn bankstel?
Bij de keuze van de perfecte fauteuil zijn drie dingen belangrijk: je comfortwensen, de uitstraling van de fauteuil en de combinatie van de fauteuil met de overige meubels in de woonkamer. Voldoet een relatief eenvoudige, maar comfortabele stoel aan je woonwensen? Of wil je genieten van uitgebreide comfortmogelijkheden in een verstelbare relaxfauteuil? Zet je wensen op een rij en bepaal vervolgens hoe jouw fauteuil er uit moet zien.
Leg je het vloerkleed onder de bank of voor de bank?
Het kan allebei! Door je vloerkleed onder de bank, en onder je andere meubels te leggen, verbind je de verschillende losse elementen met elkaar en lijkt je woonkamer optisch groter. Leg je het vloerkleed een paar centimeter voor de bank en zet je ook je fauteuil net over de rand van het kleed? Dan zijn alle meubels meer op zichzelf staande elementen.
Hoe creëer je opbergruimte in je interieur?
Met slimme opbergmeubels creëer je praktische én stijlvolle opbergruimte in je woonkamer. Een televisiemeubel met lades biedt ruimte aan apparatuur en opbergmanden zijn ideaal om het speelgoed van de kinderen in op te bergen. Pak je het groots aan? Een buffetkast is geschikt om je boeken en favoriete accessoires in tentoon te stellen, maar tegelijkertijd ook ideaal voor spullen die je liever niet in het zicht ziet staan.
Hoe creëer ik sfeer in het interieur zonder accessoires?
Door verschillende kleuren, materialen en structuren met elkaar te mixen en matchen ontstaat warmte in je woonruimte. Combineer een leren bank met een hoogpolig vloerkleed, een set houten salontafels en een wollige fauteuil voor warmte en sfeer. De harde elementen contrasteren prachtig met zachtere materialen en creëer zo warmte, behaaglijkheid én een interessant samenspel.
Hoe kies je de juiste kleuren voor je interieur?
De keuze voor de kleuren in je interieur is vooral afhankelijk van de lichtinval in de woonruimte. In een woonkamer met grote raampartijen op het zuiden kun je gerust kiezen voor diepe, donkere kleurtinten omdat er veel licht binnenkomt. Kies in een kamer op het noorden liever voor lichte en warme tinten. Als je kiest voor kleur, schilder dan de muur achter je in de donkerste tint uit het kleurenpalet. Dus de muur achter de bank in plaats van de muur achter de televisie. Dit geeft een behaaglijk gevoel en maakt dat de kleur niet teveel op je afkomt.
Wessels Wonen
Blijf op de hoogte
Contactgegevens
Wessels Wonen
Bouwstraat 29
7462 AX, Rijssen
Tel: (0548) 512550
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openingstijden
Ma uur - uur
Di uur - uur
Wo uur - uur
Do uur - uur
Vr uur - uur
Za uur - uur

Copyright Wessels Wonen. Alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring | Algemene voorwaardenSitemap
Website ontworpen door Gijs®.