Merken

Interstil

Inrichtingen weerspiegelen de individualiteit van de bewoners op een unieke manier. Daarbij vormen de vensters de brug tussen uw thuis en uw omgeving. Met het vormgeven van uw vensters benadrukt u de betekenis van lichtinval en uitzicht voor uw woonomgeving. De verschillende interstil-ophangsystemen maken een perfecte opstelling van uw textiele vensterdecoratie mogelijk met unieke designproducten en geraffineerde technische oplossingen.

Wat u moet weten over Interstil

Bij Wessels Wonen werken wij uiteraard samen met de beste merken, om u te voorzien van de beste kwaliteit. Bent u al bekend met het merk Interstil? Dit Duitse bedrijf, met een vestiging in Nederland, is gespecialiseerd in gordijnroedes, railroedes en wave rails. Met een item van Interstil bent u verzekerd van kwaliteit en innovatie. Daarnaast zijn de producten van Interstil ook gericht op een perfect design: De verschillende Interstil-ophangsystemen maken namelijk een perfecte opstelling van uw raamdecoratie mogelijk, dankzij unieke designproducten en geraffineerde technische oplossingen.

Voor de beste raambekleding raadt Wessels Wonen de Interstil railroedes aan. Wij vertellen u hier graag meer over in onze woonwinkel. Ook kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen voor eventuele vragen.

Neem contact met ons op

Over Interstil railroedes

Het merk Interstil staat voor kwaliteit, innovatie en design. Vandaar dat Wessels Wonen dit merk graag aan u aanbiedt. Wij vertellen u daarnaast graag meer over onze Interstil railroedes.

Een Interstil railroede is een innovatief gordijnophangsysteem, die veel weg heeft van de bekende gordijnrails en gordijnroedes. Hoewel een railroede het uiterlijk van een gordijnroede heeft, profiteer je van de functionaliteit van een gordijnrail. Oftewel: de gordijnen hang je gemakkelijk op aan glijders.

Interstil railroedes bieden u daarnaast diverse voordelen. Zo wordt een gordijn niet gestopt door eventuele wand- of plafondsteunen, maar glijdt deze hier soepel onderdoor. Daarnaast zijn Interstil railroedes een echte uitkomst voor grote ramen of een grote schuifpui.

Bent u enthousiast over onze Interstil railroedes? U vindt onze gehele collectie in onze showroom in Rijssen. Daarnaast staat onze klantenservice voor u klaar: neem gerust contact op.

Neem contact met ons op

Passend interieuradvies over de juiste railroedes

Bent u geïnteresseerd in onze Interstil railroedes? Onze medewerkers helpen u graag verder op weg tijdens het aanschaffen van dit unieke gordijnophangsysteem. Wij begrijpen dat u wellicht met vragen of twijfels zit.

Past een Interstil railroede bij uw interieur? Onze interieuradviseurs denken in dat geval graag met u mee. Ook voor de juiste raambekleding, in combinatie met een Interstil railroede, weet onze interieuradviseur wel raad. Advies bij u thuis, of in onze showroom. Plan in dat geval een afspraak in met een interieuradviseur, voor passend advies over een Interstil railroede.

Plan een afspraak in

Passend slaapadvies over Interstil railroedes

De juiste raambekleding kan van grote invloed zijn op uw huidige slaapcomfort. Beschikt u over Interstil railroedes, maar kunt u wel advies gebruiken over de juiste raambekleding in uw slaapkamer? Onze slaapadviseurs helpen u graag verder op weg. Zo hebben zij verstand van de juiste raambekleding, om uw slaap te verbeteren. De juiste raambekleding laat bijvoorbeeld weinig licht door en straalt rust uit.

De slaapadviseurs van Wessels Wonen helpen u graag bij het uitkiezen van de juiste raambekleding voor uw slaapkamer, in combinatie met de Interstil railroedes. Voor deskundig advies kunt u gemakkelijk een afspak inplannen met één van onze slaapadviseurs.

Plan een afspraak in

Interstil railroedes: u vindt het bij Wessels Wonen

Voor een breed aanbod Interstil railroedes bent u bij Wessels Wonen aan het juiste adres. Wij heten u daarom welkom bij onze woonwinkel in Rijssen, waar onze deskundige medewerkers u graag verder helpen. Zo hebben zij verstand van dit unieke gordijnophangsysteem, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Ook voor de bijbehorende raambekleding kunt u terecht bij Wessels Wonen. Gordijnen in allerlei soorten en maten, uiteraard van de beste merken. Onze collectie vindt u in onze showroom. Daar voorzien onze medewerkers u graag van passend en persoonlijk advies.

Wij helpen u graag!
Onze adviseurs staan klaar om u uitgebreid te
adviseren en al uw vragen te beantwoorden.
Wessels Wonen
Blijf op de hoogte
Contactgegevens
Wessels Wonen
Bouwstraat 29
7462 AX, Rijssen
Tel: (0548) 512550
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openingstijden
Ma uur - uur
Di uur - uur
Wo uur - uur
Do uur - uur
Vr uur - uur
Za uur - uur

Copyright Wessels Wonen. Alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring | Algemene voorwaardenSitemap
Website ontworpen door Gijs®.