L’Authentique

L’Authentique: goed voor het milieu

Het merk L’Authentique bevat een prachtige lijn met verschillende krijt- en kalkverven. Naast dat u de keuze hebt uit wel 100 authentieke kleuren, draagt u tegelijkertijd uw steentje bij aan een betere wereld. De verflijn van L’Authentique is namelijk helemaal groen. Dit wil zeggen dat deze verven ecologisch zijn geproduceerd, waarbij het milieu optimaal wordt beschermd. Ontdek het zelf: wij zetten graag alle groene voordelen voor u op een rij:

  • Het merk L’Authentique gaat voorzichtig om met grondstoffen, wat betekent dat deze zo min mogelijk worden uitgeput. Hierbij kiezen zij voor de juiste dealers, die voldoen aan hun groene ideeën.
  • De verflijn van L’Authentique bevat geen toegevoegde oplosmiddelen.
  • De verf is gemaakt op waterbasis: gemakkelijk te verwijderen dus van al uw kwasten, rollers et cetera.
  • Tijdens het maken van deze prachtige verflijn wordt zo min mogelijk afval geproduceerd. Wel zo goed voor het milieu.

Kortom: met een krijt- en kalkverf van L’Authentique profiteert u niet alleen van een prachtig nieuwe kleur aan uw muur, maar helpt u ook het milieu. Vandaar dat Wessels Wonen u graag kennis laat maken met dit bijzondere merk. U vindt deze verflijn in onze woonwinkel, waar onze medewerkers u graag voorzien van passend advies. Of bestel uw verf nu nog online.

Krijt- en kalkverf:
wat u moet weten

L’Authentique bevat een bijzondere lijn met verschillende krijt- en kalkverven, bestaande uit wel 100 authentieke kleuren die op elkaar zijn afgestemd. Als u nog geen ervaring heeft met krijt- en kalkverven, dan is het van belang dat u op de hoogt bent van enkele aspecten.

Krijtverf onderscheidt zich van andere verfsoorten door de natuurlijke pigmenten en de toevoeging van krijt. Hierdoor profiteert u van een matte en poederachtige uitstraling. Kalkverf is daarentegen een natuurproduct en bevat gebluste kalk als bindmiddel. Hierdoor krijgen uw muren een bijzondere gevlekte uitstraling.

Goed om te weten: krijtverf kan ideaal gebruikt worden voor het opknappen of verfraaien van uw meubels. Kalkverf is hiervoor minder geschikt, maar zal ongetwijfeld een mooie indruk achterlaten op uw muren en wanden. Daarnaast werkt deze verfsoort ideaal in keukens en badkamers, aangezien het schimmel en bacterie werend is.

Wilt u advies over de krijt- en kalkverf van L’Authentique? Onze medewerkers staan voor u klaar. Kom langs bij onze woonwinkel, of neem contact met ons op.

Neem contact op

Advies over de
verflijn van L’Authentique

Wie nog niet bekend is met de verflijn van L’Authentique, heeft misschien behoefte aan deskundig advies. Zo bevatten de krijt- en kalkverven specifieke eigenschappen, waar u rekening mee moet houden. Zo is krijtverf ideaal voor het opknappen van uw meubels, terwijl u dit gewenste effect niet gauw zult bereiken met kalkverf. Tevens is kalkverf erg kwetsbaar, dus zult u nauwkeurig te werk moeten gaan. Ook zult u misschien advies willen hebben over de juiste kleurkeuze. De verflijn van L’Authentique bevat namelijk 100 authentieke kleuren. Wij begrijpen dat u daarom behoefte heeft aan persoonlijk advies van een deskundige.

Bij Wessels Wonen bent u gelukkig aan het juiste adres. Ons team wordt versterkt door verschillende adviseurs, die u graag verder helpen.

Passend interieuradvies

 Bij Wessels Wonen kunt u terecht voor deskundig en persoonlijk advies op het gebied van L’Authentique kalk- en krijtverven. Zo beschikken wij over betrokken interieuradviseurs, die wel raad weten met het uitkiezen van een geschikt kleurenpallet voor uw huidige of toekomstige interieur.

Maak daarom nu nog een afspraak voor interieuradvies. Wij komen graag met u in contact, om zo uw woonwensen in kaart te brengen en de geschikte L’Authentique kalk- of krijtverf voor u uit te zoeken. Bijkomend voordeel: ons basispakket is geheel gratis.

Afspraak inplannen voor interieuradvies

Wij helpen u graag!
Onze adviseurs staan klaar om u uitgebreid te
adviseren en al uw vragen te beantwoorden.
Wessels Wonen
Blijf op de hoogte
Contactgegevens
Wessels Wonen
Bouwstraat 29
7462 AX, Rijssen
Tel: (0548) 512550
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openingstijden
Ma uur - uur
Di uur - uur
Wo uur - uur
Do uur - uur
Vr uur - uur
Za uur - uur

Copyright Wessels Wonen. Alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring | Algemene voorwaardenSitemap
Website ontworpen door Gijs®.