Wessels Wonen

Luxe woonwinkel

Wonen in luxe: wie wilt dat nou niet? Gelukkig kan ook uw thuis dit bereiken: wij heten u welkom bij Wessels Wonen. Als luxe woonwinkel zijn we inmiddels uitgegroeid tot een heus begrip in Twente, Rijssen, Oldenzaal en omstreken. Nergens komen zoveel producten en merken samen als in onze woonwinkel. Ontdek de luxe die wij u te bieden hebben.

Voor iedere woonstijl

Onze luxe woonwinkel is er voor iedere woonstijl. Van een knusse landelijke woonstijl, tot een stoer industrieel interieur. Van een strak design interieur, tot een elegante klassieke woonstijl. Onze luxe items en merken zijn geschikt voor ieder huis.

Luxe woonwinkel

Luxe items en merken

Bij Wessels Wonen vindt u een breed assortiment luxe items, die uw interieur naar een hoger niveau tillen. Onze items zijn van hoogstaande kwaliteit en beschikken ieder over een bijzonder design, zodat u zich in luxe kan wanen. Onze luxe woon- en slaapproducten zijn te bewonderen in onze showroom en op de website.

Ontdek onze items

Wie behoefte heeft aan luxe items, verwacht natuurlijk de beste kwaliteit. Gelukkig kunnen wij u dit verzekeren. Als luxe woonwinkel werken wij samen met echte top merken. Zo nemen wij alleen de beste producten op in ons assortiment. Ontdek onze merken in onze showroom of bewonder de gehele lijst via de website.

Ontdek onze merken

Luxe woonwinkel

Persoonlijk advies

Wij zijn zo veel meer dan een luxe woonwinkel. Naast onze designvolle items en top merken, beschikken wij over een betrokken team dat u graag voorziet in alle behoeften. Zo beschikken wij over deskundige adviseurs, die u graag helpen op allerlei vlakken. Zo weten wij hoe u uw thuis het beste kunt inrichten, hoe u uitgerust aan uw dag kunt beginnen en hoe uw meubels nog jarenlang mooi blijven. Maak daarom nu nog kennis met de adviseurs van Wessels Wonen.

Onze interieuradviseurs

Soms ontbreekt het u aan inspiratie, of komt u er gewoonweg niet uit. Gelukkig staat u er bij Wessels Wonen nooit alleen voor: onze interieuradviseurs weten waar u behoefte aan heeft. Zo gaan wij graag met u in gesprek, om al uw wensen en voorkeuren te bespreken. Ook u kunt beschikken over een luxe interieur: maak online een afspraak met een interieuradviseur en we bespreken graag de mogelijkheden. Een luxe interieur hoeft gelukkig niet veel te kosten: ons basispakket is namelijk geheel gratis.

Maak een afspraak

Onze slaapadviseurs

Wie luxe wilt wonen, wilt ook luxe slapen. Ook dan kunt u terecht bij Wessels Wonen. Wij introduceren u graag aan onze slaapadviseurs, die uw slaapcomfort naar een hoger niveau weten te tillen. Hulp nodig bij het uitkiezen van het juiste bed? Of behoefte aan persoonlijk advies voor het ideale matras? Maak een afspraak met een slaapadviseur en geniet van de rust die u verdient.

Maak een afspraak

Onze onderhoudsadviseurs

Het zou zonde zijn als uw nieuwe aankoop verkeerd wordt onderhouden, waardoor u hier maar kort van kunt genieten. Gelukkig weten onze onderhoudsadviseurs wel raad met luxe items. Zo adviseren wij u graag over het onderhouden van uw aankopen. Door gebruik te maken van de juiste onderhoudsproducten, zult u nog jaren genieten van onze luxe artikelen.

Maak een afspraak

Wessels Wonen: dé luxe woonwinkel

Behoefte aan luxe woonartikelen, die uw interieur een boost geven? Dan heten wij u welkom bij Wessels Wonen. Wij bieden u graag de beste producten aan op het gebied van slapen en wonen, uiteraard van echte top merken. Ook voorzien wij u graag van advies op maat. Bezoek onze showroom in het centrum van Rijssen, of neem gerust eens contact op met ons deskundige team.
Merken

Ontdek onze merken

Wij voeren een groot assortiment van verschillende raambekleding aan. Stuk voor stuk producten van kwalitatieve merken. Maak een keuze uit een van de volgende merken
Ontdek inspirerende ideeën en verfrissende interieurtips om van uw huis uw thuis te maken.
Wessels Wonen
Blijf op de hoogte
Contactgegevens
Wessels Wonen
Bouwstraat 29
7462 AX, Rijssen
Tel: (0548) 512550
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openingstijden
Ma uur - uur
Di uur - uur
Wo uur - uur
Do uur - uur
Vr uur - uur
Za uur - uur

Copyright Wessels Wonen. Alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring | Algemene voorwaardenSitemap
Website ontworpen door Gijs®.