Persoonlijk
interieuradvies

Welke vloer paste het beste in onze woonkamer? Hebben we wel of geen ruimte voor een hoekbank? Wat zijn mooie kleurcombinaties? Soms ontbreekt het u aan inspiratie of komt u er gewoonweg zelf niet uit. Wessels Wonen helpt u met persoonlijk interieuradvies bij de inrichting, meubelkeuze, indeling, styling, verlichting, vloer, raambekleding en die mooie kleur op de wand. Doordat we met verschillende pakketten werken, kunnen je precies bieden wat jij nodig hebt. Het basispakket is ook nog eens helemaal gratis! We komen zelfs naar jou toe als je dat fijn vindt. Tot snel in onze winkel óf bij jou thuis!

1. Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Stap 1 is aan jou, vul je gegevens en persoonlijke voorkeuren in, in het afspraakformulier.

2. Wij nemen contact met jou op

We nemen telefonisch contact met je op en inventariseren welke interieuradviseur het best bij jouw interieurvraag en woonstijl past. We plannen de afspraak op een dag en tijdstip wat jou het beste uitkomt.

3. Jouw woonwensen

Onze interieuradviseur ontvangt je in onze woonwinkel. Aan de hand van je plattegrond en foto’s wordt een advies op maat gemaakt. In 1 tot 1.5 uur brengen we je woonwensen en woonstijl in kaart.

4. Van plan naar werkelijkheid

Optioneel plannen we graag extra tijd in om aansluitend op het interieuradvies samen met jou de winkel in te gaan. We laten alle mogelijkheden zien, voelen en ervaren.

Kosten interieuradvies

Basis
150

Bij besteding vanaf € 3.500 is het interieuradvies basis gratis*.

 • Productadvies over vloer, wand, raam en meubels
 • Stalenpresentatie
 • Moodboard
 • Kleur- en materialenplan
 • 2D interieurontwerp
 • Meubelplan
Plus
450

Bij besteding vanaf € 5.000 is het interieuradvies plus gratis*.

 • Productadvies over vloer, wand, raam en meubels
 • Stalenpresentatie
 • Moodboard
 • Kleur- en materialenplan
 • 3D interieurontwerp
 • Meubelplan
Pro
750

Bij besteding vanaf € 9.500 is het interieuradvies pro gratis*.

 • Productadvies over vloer, wand, raam en meubels
 • Stalenpresentatie
 • Moodboard
 • Kleur- en materialenplan
 • 3D interieurontwerp
 • Meubelplan
 • Lichtplan
*Vraag naar de voorwaarden in onze winkel.

Ja, ik wil interieuradvies

Ben je enthousiast geworden? Laat dan je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op om een afspraak te plannen.
Meer weten?
Veelgestelde vragen
Wat kost interieuradvies?
Interieuradvies Pro: € 450,- (2 ruimtes, bv. woonkamer + keuken), € 600,- (3 ruimtes, bv. woonkamer, keuken + slaapkamer) of € 750,- (compleet huis). Voor projectinrichting vraag naar de voorwaarden. Een interieuradvies vindt plaats in onze woonwinkel in Rijssen. Het leuke is, bij een aankoop vanaf 850.- is het interieuradvies gratis!
Kan ik ook telefonisch een afspraak maken?
Heb jij liever direct contact met één van onze medewerkers? Bel (0548) 512550 zij helpen je graag verder met het plannen van een afspraak.
Wat moet ik meenemen?
 • Neem een plattegrond van je woning of de woonruimte mee.
 • Maak enkele foto’s van de ruimte waar je advies over wil. Zo kan de stylist rekening houden met lichtinval of speciale elementen, zoals een open haard.
 • Doe alvast inspiratie op in een magazine of op Pinterest.
 • Voel je creativiteit opborrelen? Maak een moodboard van je favoriete items, stijlen en kleuren.
Is interieuradvies ook mogelijk voor bedrijven?
Niet alleen thuis maar ook voor je bedrijf is een passend interieur essentieel. Als bedrijf wil je een zo goed mogelijke indruk op klanten achterlaten. Daarnaast is het belangrijk om een warm welkom aan werknemers te bieden. Wil je een interieur dat uitstraalt waar je als bedrijf voor staat? Kom dan eens langs voor interieuradvies voor jouw bedrijf.
Persoonlijk advies

Interieuradvies

Thuiskomen na een lange werkdag, knutselen met de kinderen of gezellig borrelen met vrienden. Een huis moet als thuis voelen. Een plek waar u tot rust kunt komen en u veilig voelt. De uitstraling en het interieur spelen hierbij een belangrijke rol.

Misschien heeft u zojuist een nieuwe woning betrokken of is uw huidige interieur dringend toe aan een opfrisbeurt. Er zijn zoveel verschillende kleuren, stijlen en interieur-items waardoor u misschien de bomen door het bos niet meer ziet.

Het kiezen van de juiste kleurpaletten, uitzoeken van comfortabele meubels en combineren van praktische opbergruimten: de harten van onze adviseurs gaan er sneller van kloppen. Samen met u stellen zij het perfecte interieur voor uw huis met zorg samen. Hierbij staat uw eigen smaak voorop. Op basis van uw eigen smaak en budget helpen we u graag een advies hierin te geven.

Interieuradvies aan huis

Of u stijl nu landelijk, modern of minimalistisch is: voor iedere smaak is er een passend interieuradvies. Wellicht weet u al precies welke stijl bij u past, maar heeft u moeite met het uitzoeken van de juiste, bijpassende interieur items? Slokt die grote kast de ruimte op? Hoe kan de ruimte optisch vergroot worden?

Onze adviseurs hebben een oog voor dit soort details en helpen u er graag mee. Zo kunt u ook kiezen voor een gratis interieuradvies aan huis. U hoeft er de deur niet voor uit en samen met de adviseur kunt u de ruimte direct denkbeeldig inrichten. Op die manier wordt het gemakkelijker om uw toekomstige interieur voor te stellen en de ruimte praktischer in te richten. Ook bij nieuwbouwwoningen waarbij de ruimte nog leeg is, kunnen wij desgewenst langskomen voor een gratis adviesgesprek.

Waarop letten wij bij het geven van interieuradvies

Voordat wij een definitief advies geven, doorlopen wij eerst altijd een paar stappen. Op die manier zorgen we ervoor dat uw wensen worden vertaald naar een praktisch en smaakvol interieur.
Gaat het om interieuradvies voor een bestaande- of nieuwbouwwoning? Om welke ruimte(n) gaat het? Wat vindt u het belangrijkste aan de ruimte en welke meubels dient het te hebben? Indien het om een interieuradvies aan huis gaat, kunnen we direct praktisch meedenken in de ruimte.
We brengen uw wensen in kaart en combineren dit met de laatste interieurtrends. Zo creëren wij uw persoonlijke stijl. Van modern tot landelijk of een mix van stijlen.
Uw interieur komt vervolgens tot leven in 3D-tekeningen en moodboards. Wessels Wonen doet er alles aan om u de verschillende mogelijkheden op een visuele manier te laten zien. Samen kijken we of dit interieur helemaal bij u past en schaven we het desgewenst bij. U ontvangt een prijsopgave op basis van de definitieve keuzes. Na akkoord worden de meubels besteld en op de afgesproken tijd bezorgd.

Interieuradvies van Wessels Wonen

In het hart van het drie-strekenpunt dat Salland, Twente en de Achterhoek met elkaar verbindt ligt Rijssen. Wessels Wonen is een begrip in de regio én provincie Overijssel op het gebied van wooninspiratie. Kies voor een interieuradvies op maat of laat uzelf inspireren in onze showroom in Rijssen. Onze showroom is dagelijks geopend vanaf 9.00 uur, bekijk op de website de actuele openingstijden. Direct geholpen worden met een prangende vraag op het gebied van interieuradvies? Neem dan direct contact op met ons om een afspraak te maken.
Wessels Wonen
Blijf op de hoogte
Contactgegevens
Wessels Wonen
Bouwstraat 29
7462 AX, Rijssen
Tel: (0548) 512550
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openingstijden
Ma uur - uur
Di uur - uur
Wo uur - uur
Do uur - uur
Vr uur - uur
Za uur - uur

Copyright Wessels Wonen. Alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring | Algemene voorwaardenSitemap
Website ontworpen door Gijs®.