Lekker slapen met Wessels Wonen

Mensen hebben rust nodig om nieuwe energie op te doen. Niet voor niets brengen we een derde van ons leven slapend door. Wessels Wonen wil graag dat u uitgerust aan uw dag begint. Daarom geven wij u advies bij het uitzoeken van een nieuwe matras, een nieuw bed of een nieuwe boxspring. Kies voor slaapcomfort van het hoogste niveau: maak een afspraak of kom langs in onze winkel.

Gradus

persoonlijk advies

Persoonlijk slaapadvies

Geen lichaam is hetzelfde. Onze specialisten gaan op zoek naar het perfecte slaapsysteem voor uw lichaamsbouw, zodat u kunt genieten van een optimale nachtrust.

de juiste matras

Onder meer ondersteuning en ventilatie bepalen hoe goed uw nachtrust is. En ook gewicht en lengte zijn belangrijke aspecten om de matras te vinden die bij u past.
de juiste matras
de juiste matras

rust en ruimte

Verder speelt de inrichting van uw slaapkamer een belangrijke rol. Wanden in natuurlijke kleuren, passend bij uw bed, brengen rust en ruimte en dragen bij aan een goede nachtrust.
rust en ruimte
rust en ruimte

droomslaapkamer

En natuurlijk adviseert Wessels Wonen ook over de heerlijkste kussens, fijnste dekbedden en mooiste dekbedovertrekken. Alles om uw droomslaapkamer compleet te maken.
droomslaapkamer
droomslaapkamer

Kom langs in onze winkel

Adres

Bouwstraat 29
7462 AX Rijssen

Openingstijden

Ma 09.00 uur - 17.30 uur
Di 09.00 uur - 17.30 uur
Wo 09.00 uur - 17.30 uur
Do 09.00 uur - 21.00 uur
Vrij 09.00 uur - 17.30 uur
Zat 09.00 uur - 17.00 uur