Interieuradvies

Interieuradvies Almelo

Kan uw woning wel een opfrisbeurt gebruiken en bent u op zoek naar advies voor uw interieur in Almelo? Dan helpt Wessels Wonen u graag verder. Wij geven u graag passend interieuradvies voor uw huis in Almelo. Laat u inspireren door onze eerdere projecten of laat u direct adviseren door één van onze interieurstylisten.

Interieuradvies (aan huis) in Almelo

Bij ons bent u in staat om gemakkelijk interieuradvies aan te vragen in onze showroom of aan huis: net wat u beter uitkomt. Voordat wij hier dieper op in gaan, is het belangrijk dat u uw eigen smaak heeft bepaald. Houdt u van een modern interieur? Of heeft een landelijk interieur uw voorkeur? Op basis van uw wensen kunnen wij u specifieker adviseren. Bent u er nog niet helemaal uit? Geen nood: wij helpen u graag verder op weg.

De juiste stijl voor uw interieur

Wij geven interieuradvies aan huis en in onze showroom. Met onze uitgebreide collectie aan meubels en accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Houdt u van een industrieel, modern of landelijk interieur? Afhankelijk van uw smaak kunt u de juiste items voor uw interieur uitkiezen. We vertellen u kort graag meer over deze stijlen.

Een industrieel interieur

Strakke (zwarte) lijnen, geen felle kleuren en houten details: dat is waar een industrieel interieur voor staat. Donkerblauw, donkergroen en donkerbruin zijn kleuren die wij vaak terugzien. Een industrieel interieur is razend populair en wij zien dit steeds vaker terug in iedere wooncatalogus. Dit interieur beschikt over warme kleuren waar de aankleding en accessoires de boventoon voeren.

Een modern interieur

Een modern interieur heeft net als het industriële interieur strakke afwerkingen, maar er is minder afleiding wat betreft accessoires. Hoogglans wit of zwart zien wij vaak terug in een modern interieur, net als felle kleuren. Vaak ook afgewerkt met de laatste technische snufjes voor in huis.

Een landelijk interieur

Lichte kleuren, ronde vormen en houten afwerkingen zijn typerend voor een landelijk interieur. Dit interieur past in ieder huis: hoewel wij deze stijl vaak terug zien in oude huizen, beschikken ook steeds meer nieuwbouwwoningen over een landelijk interieur. Dit interieur geeft veel warmte en gezelligheid af.

Hoe werkt interieuradvies in Almelo?

Bent u geïnteresseerd in interieuradvies? Vul dan gemakkelijk het afspraakformulier in op onze website. Vervolgens nemen wij telefonisch contact met u op uw wensen te inventariseren en een afspraak te plannen. U kunt kiezen om langs te komen in onze winkel, waar wij in een uur tijd kijken welke stijl het beste bij u past. Daarnaast kunnen we aanvullend een ronde door onze showroom plannen, zodat u onze meubels kunt bekijken en testen. Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis in te plannen. Zo ontvangt u interieuradvies op maat.

Een afspraak maken voor interieuradvies in Almelo

Samen met u komen we graag tot een passend interieuradvies: aan huis in Almelo of in onze showroom in Rijssen. Van gratis advies tot complete pakketten met onder andere een 3D interieurontwerp, meubel- en lichtplan. Afhankelijk van uw wensen geven wij u graag interieuradvies op maat.

Interieuradvies

De merken waarmee wij werken

Kwaliteit en duurzaamheid zijn voor ons belangrijke factoren. Dit ziet u terug in de verschillende collecties en merken waarmee wij werken. Nergens komen zoveel topmerken samen als bij Wessels Wonen. Van Auping tot Riverdale en alles daar tussenin.

Collectie merken
Direct geholpen worden met een prangende vraag op het gebied van interieuradvies? Neem dan direct contact op met ons om een afspraak te maken.
Wessels Wonen
Blijf op de hoogte
Contactgegevens
Wessels Wonen
Bouwstraat 29
7462 AX, Rijssen
Tel: (0548) 512550
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openingstijden
Ma uur - uur
Di uur - uur
Wo uur - uur
Do uur - uur
Vr uur - uur
Za uur - uur

Copyright Wessels Wonen. Alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring | Algemene voorwaardenSitemap
Website ontworpen door Gijs®.