Interieuradvies

Interieuradvies Diepenveen

Uw woning is toe aan een nieuw interieur en u bent op zoek naar interieuradvies in Diepenveen. Op deze pagina vertellen wij u hier graag meer over. Laat u inspireren door onze eerdere projecten of laat u direct adviseren door een van onze interieurstylisten.

Interieuradvies (aan huis) in Diepenveen

Wij geven interieuradvies aan huis en in onze showroom. Net wat uw eigen voorkeur hierin is. Maar voordat we hierop dieper ingaan, is het belangrijk om uw eigen smaak te bepalen. Houdt u van modern, industrieel of liever landelijk? Op basis daarvan kunnen we u specifieker adviseren. Bent u er nog niet helemaal uit? Geen nood, wij helpen u graag een eind op weg.

De verschillende interieurstijlen

Industrieel, landelijk, modern of een mix van deze stijlen: met onze uitgebreide collectie aan meubels en accessoires kunt u uw ideale interieur bij ons samenstellen. We vertellen u kort wat meer over deze stijlen.

Een industrieel interieur

Strakke (zwarte) lijnen, geen felle kleuren en hier en daar wat houten details. Donkerbruin, donkerblauw en donkergroen zijn kleuren die we veel terugzien in een industrieel interieur. Een industrieel interieur is razendpopulair en ziet u momenteel terugkomen in iedere wooncatalogus. Het is een interieur met warme kleuren waar de aankleding en accessoires de boventoon voeren.

Een modern interieur

Een modern interieur heeft net als het industriële interieur strakke afwerkingen, maar in dit interieur is minder afleiding. In het industriële interieur zijn veel accessoires te vinden, terwijl in een modern interieur alles netjes is opgeborgen. Hoogglans, wit, zwart of een felle kleur zijn typerend voor dit type interieur. Afgewerkt met de laatste technische snufjes voor in huis. 

Een landelijk interieur

Warme en lichte kleuren, gebruik van hout, ronde vormen en kleden en plaids als accessoires. Dit zijn typische kenmerken van een landelijk interieur. Vooral in oudere huizen of boerderijen waar nog veel oude elementen te vinden zijn (zoals plafondbalken) past dit type interieur perfect Maar het is niet exclusief voor deze type woningen: ook in uw woning is het prima toe te passen. 

Een mix van de stijlen kan natuurlijk ook wanneer u geen uitgesproken voorkeur heeft voor een specifiek interieur. Laat u inspireren door onze verschillende projecten of bekijk de verschillende collecties. Komt u er niet helemaal aan uit? Wij helpen u graag met ons interieuradvies op maat. 

Onze projecten in Diepenveen

In Diepenveen en omgeving mogen wij met enige regelmaat een interieur volledig onder handen nemen. Van tussenwoningen tot volledige schoenzaken. Hieronder vindt u een aantal opgeleverde projecten in verschillende stijlen. 

Een afspraak maken voor interieuradvies in Diepenveen

Aan huis in Diepenveen en omgeving of in onze showroom in Rijssen. Van gratis interieuradvies tot een compleet pakket met onder andere een 3D interieurontwerp, meubel- en lichtplan. Afhankelijk van uw wensen geven we het interieuradvies voor uw woning.

Hoe werkt interieuradvies in Diepenveen?

Wilt u gebruik maken van ons interieuradvies? Vul dan het afspraakformulier in op onze website. Wij nemen daarna telefonisch contact met u op op om de wensen te inventariseren en een afspraak te plannen.

Daarna komen we langs bij u aan huis of komt u naar de winkel waarin we in 1 tot 1,5 uur kijken welke stijl het beste bij u past. Indien u in de winkel bent, kunnen we aanvullend een ronde door onze showroom lopen om de verschillende meubels te bekijken en testen. Op basis van deze afspraak ontvangt u het interieuradvies op maat. 

De merken waarmee wij werken

Kwaliteit en duurzaamheid zijn voor ons belangrijke factoren. Dat ziet u ook terug in de verschillende collecties en merken waarmee wij werken zoals Auping en Riverdale.

Bekijk onze merken

Direct geholpen worden met een prangende vraag op het gebied van interieuradvies? Neem dan direct contact op met ons om een afspraak te maken.
Wessels Wonen
Blijf op de hoogte
Contactgegevens
Wessels Wonen
Bouwstraat 29
7462 AX, Rijssen
Tel: (0548) 512550
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openingstijden
Ma uur - uur
Di uur - uur
Wo uur - uur
Do uur - uur
Vr uur - uur
Za uur - uur

Copyright Wessels Wonen. Alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring | Algemene voorwaardenSitemap
Website ontworpen door Gijs®.