Openingstijden
Ma-Wo en Vr: 9.00 - 17.30
Do: 9.00 - 21.00
Za: 9:00 - 17.00
Contact
Interieuradvies

Interieuradvies Holten

Uw interieur kan wel een opfrisbeurt gebruiken en u bent op zoek naar interieuradvies in Holten. Goed nieuws: u bent op de juiste pagina beland. Wij kunnen u hiermee helpen. Laat u inspireren door onze eerdere projecten of laat u adviseren door een van onze interieurstylisten.

De juiste stijl voor uw interieur

Houdt u van een industrieel, modern of juist landelijk interieur? Afhankelijk van uw smaak kunt u de juiste items voor uw nieuwe interieur gaan uitkiezen. Maar het kan ook zomaar zijn dat u nog niet weet wat uw stijl is. In dat geval vertellen we u graag wat meer over de verschillende interieurs.

Een industrieel interieur

Strakke (zwarte) lijnen, geen felle kleuren en hier en daar wat houten details. Donkerbruin, donkerblauw en donkergroen zijn typische kleuren die we veel terugzien in een industrieel interieur. Een industrieel interieur is razendpopulair en verschijnt in iedere wooncatalogus. Het is een interieur met warme kleuren waar de aankleding de boventoon voert.

Een modern interieur

Een modern interieur heeft net als het industriële interieur strakke afwerkingen, maar er is minder afleiding wat betreft accessoires. Hoogglans wit of zwart vinden we veel terug in dit type interieur. Afgewerkt met de laatste technische snufjes voor in huis. 

Een landelijk interieur

Lichte kleuren, houten afwerkingen en ronde vormen zijn kenmerkend voor een landelijk interieur. In oude huizen of boerderijen zien we dit interieur vaak terug. Maar ook in nieuwbouwwoningen zien we regelmatig een landelijk interieur. Het geeft veel warmte en gezelligheid af.  

Wanneer u (nog) geen voorkeur heeft voor een bepaald type interieur, is dat helemaal niet erg. Tegenwoordig zien we steeds meer mixen van verschillende stijlen. Voorbeelden hiervan zijn woontrends zoals duurzaam wonen, maximalisme en functioneel wonen. Deze termen zijn niet toe te passen binnen één woonstijl en elementen uit een bepaalde trend zien we vaak terug in een specifiek type interieur. Hierbij is het wel belangrijk om het grotere plaatje in het oog te houden, anders kan het een rommelig geheel worden. Met ons interieuradvies helpen we u daar graag bij. 

Onze projecten in Holten

In Holten en omgeving mogen wij met enige regelmaat een interieur volledig onder handen nemen. Van tussenwoningen tot volledige schoenzaken. Hieronder vindt u een aantal opgeleverde projecten in verschillende stijlen. 

Interieuradvies in Holten

Ook kunt naar onze showroom in Rijssen komen of wij komen bij u aan huis in Holten of omgeving. Van gratis interieuradvies tot een compleet pakket met onder andere een 3D interieurontwerp, meubel- en lichtplan.

Interieuradvies

Hoe werkt interieuradvies?

Geïnteresseerd in interieuradvies? Vul dan het afspraakformulier in op onze website. Vervolgens nemen we telefonisch contact op om de wensen te inventariseren en een afspraak te plannen. Daarna komt u bij ons langs in de winkel waarin we in 1 tot 1,5 uur kijken welke stijl het beste bij u past, of wij komen bij u aan huis. Indien u in de winkel bent, plannen we eventueel aanvullend een ronde door onze showroom om de verschillende meubels te bekijken en testen. Op basis van deze afspraak ontvangt u het interieuradvies op maat. 

De merken waarmee wij werken

Kwaliteit en duurzaamheid zijn voor ons belangrijke factoren. Dat ziet u ook terug in de verschillende collecties en merken waarmee wij werken. Van Auping tot Riverdale en alles daar tussenin.

Bekijk onze merken

Eerst zelf interieurinspiratie op doen?

Wordt u overweldigd door alle stijlen, materialen en kleuren? Wellicht wilt u dan eerst zelf wat inspiratie opdoen. Bekijk onze verschillende collecties online. Bent u klaar om uw interieur echt vorm te geven? Dan staan we graag voor u klaar.

Neem contact op

Direct geholpen worden met een prangende vraag op het gebied van interieuradvies? Neem dan direct contact op met ons om een afspraak te maken.
Wessels Wonen
Blijf op de hoogte
Contactgegevens
Wessels Wonen
Bouwstraat 29
7462 AX, Rijssen
Tel: (0548) 512550
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openingstijden
Ma uur - uur
Di uur - uur
Wo uur - uur
Do uur - uur
Vr uur - uur
Za uur - uur

Copyright Wessels Wonen. Alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring | Algemene voorwaardenSitemap
Website ontworpen door Gijs®.