Openingstijden
Ma-Wo en Vr: 9.00 - 17.30
Do: 9.00 - 21.00
Za: 9:00 - 17.00
Contact
Interieuradvies

Interieuradvies Nijverdal

Is uw woning toe aan een nieuw interieur en bent u op zoek naar interieuradvies? Wessels Wonen geeft u graag passend advies voor uw huis in Nijverdal. Laat u inspireren door onze eerdere projecten of laat u direct adviseren door één van onze interieurstylisten.

Interieuradvies (aan huis) in Nijverdal

Wij geven u graag interieuradvies in onze showroom of aan huis in Nijverdal: net wat uw eigen voorkeur hierin is. Maar voordat wij hier dieper op in gaan, is het van belang dat u uw eigen smaak bepaalt. Houdt u van een industrieel interieur? Of kiest u liever voor een landelijke sfeer? Op basis van uw wensen kunnen wij u specifieker adviseren. Bent u er nog niet uit? Geen nood: wij helpen u graag verder op weg.

De juiste stijl voor uw interieur

Wij geven interieuradvies aan huis en in onze showroom. Houdt u van een industrieel, modern of landelijk interieur? Afhankelijk van uw smaak kunt u de juiste items voor uw interieur uitkiezen. Met onze uitgebreide collectie aan meubels en accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. We vertellen u kort graag meer over deze stijlen.

Een industrieel interieur

Strakke (zwarte) lijnen, geen felle kleuren en hier en daar houten details. Donkerblauw, donkergroen en donkerbruin zijn kleuren die wij vaak terugzien in een industrieel interieur. Een industrieel interieur is razend populair en komt vaak terug in iedere wooncatalogus. Dit interieur beschikt over warme kleuren waar de aankleding en accessoires de boventoon voeren.

Een modern interieur

Een modern interieur heeft net als het industriële interieur strakke afwerkingen, maar er is minder afleiding wat betreft accessoires. Dit interieur wordt voornamelijk getypeerd door hoogglans, wit, zwart of felle kleuren. Vaak ook afgewerkt met de laatste technische snufjes voor in huis.

Een landelijk interieur

Lichte kleuren, ronde vormen en houten afwerkingen zijn typerend voor een landelijk interieur. Dit interieur is vaak terug te vinden in oude huizen en boerderijen. Maar ook in nieuwbouwwoningen is dit interieur steeds vaker terug te vinden. Dit interieur geeft veel warmte en gezelligheid af.

Hoe werkt interieuradvies aan huis in Nijverdal?

Bent u geïnteresseerd in interieuradvies? Vul dan gemakkelijk het afspraakformulier in op onze website. Vervolgens nemen wij telefonisch contact met u op uw wensen te inventariseren en een afspraak te plannen. U kunt kiezen om langs te komen in onze winkel, waar wij in een uur tijd kijken welke stijl het beste bij u past. Daarnaast kunnen we aanvullend een ronde door onze showroom plannen, zodat u onze meubels kunt bekijken en testen. Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis in te plannen. Zo ontvangt u interieuradvies op maat.

Een afspraak maken voor interieuradvies in Nijverdal

Aan huis in Nijverdal en omgeving of in onze showroom in Rijssen: samen komen we tot een passend interieuradvies. Van gratis advies tot complete pakketten met onder andere een 3D interieurontwerp, meubel- en lichtplan. Afhankelijk van uw wensen geven wij u graag interieuradvies op maat.

Interieuradvies

De merken waarmee wij werken

Kwaliteit en duurzaamheid zijn voor ons belangrijke factoren. Dit ziet u terug in de verschillende collecties en merken waarmee wij werken. Nergens komen zoveel topmerken samen als bij Wessels Wonen. Van Auping tot Riverdale en alles daar tussenin.

Collectie merken
Direct geholpen worden met een prangende vraag op het gebied van interieuradvies? Neem dan direct contact op met ons om een afspraak te maken.
Wessels Wonen
Blijf op de hoogte
Contactgegevens
Wessels Wonen
Bouwstraat 29
7462 AX, Rijssen
Tel: (0548) 512550
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openingstijden
Ma uur - uur
Di uur - uur
Wo uur - uur
Do uur - uur
Vr uur - uur
Za uur - uur

Copyright Wessels Wonen. Alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring | Algemene voorwaardenSitemap
Website ontworpen door Gijs®.