Interieuradvies

Interieuradvies Rijssen

Bent u toe aan een vernieuwing van uw interieur en op zoek naar de juiste items? Laat u inspireren door onze eerdere projecten of vraag vrijblijvend interieuradvies in Rijssen aan. Van landelijk tot industrieel en van klassiek tot modern. Dagelijks geven wij met liefde interieuradvies aan onze klanten. Door onze brede ervaring op het gebied van interieurstyling hebben we al honderden woon- en slaapkamers omgetoverd tot een sfeervolle plek, die aansluit bij de wensen van de klant.
Misschien heeft u al precies de gewenste stijl voor ogen, maar zoekt u de juiste interieur-items om het te combineren tot één geheel. Of u wordt compleet overweldigd door alle mogelijke kleuren, stijlen en materialen. Op deze pagina inspireren wij u met een aantal voorbeelden en kunt u interieuradvies aanvragen. U kunt dan langskomen in onze winkel in Rijssen, of wij komen aan huis.

Onze projecten in Rijssen

In Rijssen en omgeving mogen wij met enige regelmaat een interieur volledig onder handen nemen. Van tussenwoningen tot volledige schoenzaken. Hieronder vindt u een aantal opgeleverde projecten in verschillende stijlen.

Kosten interieuradvies

Wij komen gratis bij u langs voor interieuradvies aan huis wanneer u in Rijssen of omstreken woont. Aan de hand van de ruimte, uw budget en eigen smaak geven wij productadvies over de vloer, wanden, ramen en meubels. Daarnaast laten we verschillende stalen zien zodat u kleuren kunt bekijken en materialen kunt voelen.

Interieuradvies Rijssen

Vaak is het fijn om de uitgekozen items in een geheel te zien. Wij laten uw ideeën tot leven komen in een moodboard. Kiest u voor een ‘plus’ pakket, dan zit dit moodboard inbegrepen in de prijs. Daarnaast ontvangt u in dit pakket ook een 2D interieurschets/plattegrond en kleur- en materialenplan. Wanneer u ten minste 5.000 euro besteedt aan producten bij ons, krijgt u dit interieuradvies gratis.

Pluspakket

Wilt u naast interieuradvies aan huis en een moodboard ook een 3D interieurontwerp, meubel- en lichtplan ontvangen? Kies dan voor ons 'pro' advies. Dit advies is bij besteding vanaf 7.500 euro bij ons gratis.

Pro interieuradvies aan

Hoe werkt interieuradvies?

Geïnteresseerd in interieuradvies? Vul dan het afspraakformulier in op onze website. Vervolgens nemen we telefonisch contact op om de wensen te inventariseren en een afspraak te plannen. Daarna komt u bij ons langs in de winkel waarin we in 1 tot 1,5 uur kijken welke stijl het beste bij u past, of wij komen bij u aan huis. Indien u in de winkel bent, plannen we eventueel aanvullend een ronde door onze showroom om de verschillende meubels te bekijken en testen. Op basis van deze afspraak ontvangt u het interieuradvies op maat. 

De merken waarmee wij werken

Kwaliteit en duurzaamheid zijn voor ons belangrijke factoren. Dat ziet u ook terug in de verschillende collecties en merken waarmee wij werken. Van Auping tot Riverdale en alles daar tussenin. 

Collectie merken

Eerst zelf interieurinspiratie op doen?

Wordt u overweldigd door alle stijlen, materialen en kleuren? Wellicht wilt u dan eerst zelf wat inspiratie opdoen. Bekijk onze verschillende collecties online. Bent u klaar om uw interieur echt vorm te geven? Dan staan we graag voor u klaar. 

Contact

Direct geholpen worden met een prangende vraag op het gebied van interieuradvies? Neem dan direct contact op met ons om een afspraak te maken.
Wessels Wonen
Blijf op de hoogte
Contactgegevens
Wessels Wonen
Bouwstraat 29
7462 AX, Rijssen
Tel: (0548) 512550
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openingstijden
Ma uur - uur
Di uur - uur
Wo uur - uur
Do uur - uur
Vr uur - uur
Za uur - uur

Copyright Wessels Wonen. Alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring | Algemene voorwaardenSitemap
Website ontworpen door Gijs®.