Raambekleding

Raambekleding badkamer

Net een nieuw huis betrokken of is uw badkamer dringend toe aan een opknapbeurt? Bij Wessels Wonen bent u op het juiste adres om deze ruimte finishing touch mee te geven. Van mooie accessoires zoals wandversieringen, kandelaars en schalen tot raambekleding. Altijd mooi en betaalbaar.

Privacy in uw badkamer is enorm belangrijk, maar de juiste lichtinval zorgt ervoor dat u de perfecte sfeer creëert in uw badkamer. Met de juiste raambekleding zorgt u voor een optimale combinatie tussen deze twee factoren.

Raambekleding badkamer

Raambekledingen voor uw badkamerraam

Afhankelijk van uw type raam in de badkamer, adviseren wij graag de juiste raambekleding.  Uw privacy waarborgen en tegelijkertijd voldoende lichtinval in uw badkamer. Soms een uitdaging, maar altijd een oplossing. Voor de verschillende badkamerramen hebben wij de juiste raambekledingen. 

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn zeer voordelig, toepasbaar in verschillende ruimten en te verkrijgen in verschillende soorten, maten, stoffen, kleuren en kwaliteiten. Kies voor 100% polyester rolgordijnen in uw badkamer zodat vocht geen enkele kans maakt. 

Raambekleding badkamer

Vouwgordijnen

Een vouwgordijn heeft veel weg van een plisségordijn, maar heeft grotere vouwen. Dit zijn grotere banen in plaats van kleine plooien. Waar het rolgordijn wordt opgerold, wordt het vouwgordijn door middel van de plooien ingevouwen. Laat u door ons adviseren voor het juiste materiaal zodat vocht uw vouwgordijn niet verpest. 

Raambekleding badkamer

Duette

Net als bij lamellen, past u de sfeer gemakkelijk aan in huis met een duette als raambekleding. Het vlak van een duette lijkt op dat van een rolgordijn, alleen verplaatst u het hele vlak van het gordijn over het raam, in plaats van het gordijn op te rollen. 

Raambekleding badkamer

Jaloezieën

Sfeer aanbrengen in uw badkamer met de juiste raambekleding? Kies voor pvc jaloezieën in verschillende kleuren. Voor uw slaap- en woonkamer kunt u ook kiezen voor houten exemplaren, maar in verband met het hoge vochtgehalte raden we dit niet aan voor de badkamer. 

Raambekleding badkamer

Lamellen

Bepaal gemakkelijk hoeveel licht er binnenkomt met lamellen. Kies overdag ervoor om ze open te zetten of omhoog te trekken om maximaal licht binnen te krijgen, terwijl u ze bij het gebruik van de badkamer dichtdraait. Binnen een handomdraai past u de lamellen aan op het zonlicht van buiten. 

Raambekleding badkamer

Horren

Geen buren of voorbijgangers die naar binnen kunnen gluren en in de zomer frisse lucht door de badkamer laten waaien? Kies voor een hor! Wij hebben verschillende raamhorren die op maat gemaakt kunnen worden voor uw badkamerraam. 

Raambekleding badkamer

Badkamer raambekleding op maat

Van klein kiepraam tot groot draairaam. Voor ieder badkamerraam hebben wij de juiste raambekleding, aangezien wij alles op maat kunnen maken. Op basis van uw smaak, afmetingen en type raambekleding kunnen wij een voorstel maken voor de kosten van uw raambekleding. Neem vrijblijvend contact op waarbij onze specialisten meedenken met het inrichten van uw badkamer. 

Raambekleding draairaam

Heeft uw badkamer een groot draairaam? Dan zijn lamellen, rolgordijnen of duettes een perfecte oplossing. U kunt zelf bepalen hoeveel licht u doorlaat, terwijl ze daarnaast ook veel privacy geven. Bij het gebruik van rolgordijnen of duettes in uw badkamer is het belangrijk dat u rekening houdt met de stof. Wij adviseren 100% polyester: deze stof is namelijk vochtbestendig. Houd daarnaast ook rekening met de verduistering. Sommige stoffen werken verduisterend, maar tonen nog wel silhouetten waardoor niet helemaal gegarandeerd bent van privacy. Onze interieuradviseurs helpen u graag mee met het uitkiezen van het juiste materiaal. 

Raambekleding badkamer kiepraam

Is uw badkamer voorzien van een kiepraam? Dat geeft enorm veel licht in de badkamer. Tegelijkertijd wilt u wel uw privacy waarborgen. Rolgordijnen, duettes, plisségordijnen of jaloezieën zijn hiervoor ideaal. Ze worden aan het raam bevestigd, waardoor uw raam gekanteld en gekiept kan worden. Rol het rolgordijn omlaag, schuif de duettes op de juiste plaats en knip lamelles dicht voor meer privacy, Kies voor bij jaloezieën voor aluminium in verband met de vochtigheid in de badkamer. Zo blijft uw raambekleding mooi. 

Merken

Ontdek onze merken

Wij voeren een groot assortiment van verschillende raambekleding aan. Stuk voor stuk producten van kwalitatieve merken. Maak een keuze uit een van de volgende merken
Ontdek inspirerende ideeën en verfrissende interieurtips om van uw huis uw thuis te maken.
Wessels Wonen
Blijf op de hoogte
Contactgegevens
Wessels Wonen
Bouwstraat 29
7462 AX, Rijssen
Tel: (0548) 512550
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openingstijden
Ma uur - uur
Di uur - uur
Wo uur - uur
Do uur - uur
Vr uur - uur
Za uur - uur

Copyright Wessels Wonen. Alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring | Algemene voorwaardenSitemap
Website ontworpen door Gijs®.