Raambekleding

Raambekleding slaapkamer

Uw slaapkamer heeft een opfrisbeurt nodig of het is tijd om uw nieuwe slaapkamer in te richten. De juiste raambekleding zorgt voor de finishing touch van het hele plaatje. Van modern tot landelijk, van industrieel tot design: voor iedere slaapkamer hebben wij de perfecte raambekleding. Belangrijk bij uw slaapkamer raambekleding is erop te letten dat deze verduisterend werkt.
Of uw slaapkamer kleine ramen heeft of een complete glaswand is geen probleem. Met de raambekleding in de slaapkamer op maat van Wessels Wonen, wordt u uitgerust wakker in uw nieuwe slaapkamer.
Raambekleding slaapkamer

Onze verschillende raambekledingen

Van rolgordijnen tot overgordijnen en alles daartussenin. Wij bieden een breed assortiment aan verschillende raambekledingen voor in de slaapkamer. Op maat gemaakt en compleet verduisterend.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn zeer voordelig, toepasbaar in verschillende ruimten en te verkrijgen in verschillende soorten, maten, stoffen, kleuren en kwaliteiten. Kies voor rolgordijnen met een goede dekking om ervoor te zorgen dat ze goed verduisteren. 

Raambekleding slaapkamer

Vouwgordijnen

Een alternatief op de rolgordijnen zijn de vouwgordijnen. Het enige verschil hier is dat in de stof plooien zitten, waardoor de stof wordt ingevouwen in plaats van opgerold. Combineer vouwgordijnen eventueel met overgordijnen om de slaapkamer extra te verduisteren. 

Raambekleding slaapkamer

Vitragegordijnen

Voile- of vitragegordijnen geven wat meer privacy, zonder dat u inlevert op lichtinval. Vitragegordijnen zijn geschikt voor smalle én brede ramen. In de slaapkamer worden ze vaak gecombineerd met overgordijnen. 

Raambekleding slaapkamer

Horren

In de zomer het slaapkamerraam laten luchten, zonder dat er een zwerm vliegen op visite komt? Zorg voor een goede hor! Wij hebben verschillende raamhorren die op maat gemaakt kunnen worden voor uw slaapkamerraam. 

Daarnaast bieden wij ook nog andere raamdecoraties aan zoals (houten) jaloezieën, lamellen, shutters en duettes. Deze raamdecoraties kunnen ook in de slaapkamer gebruikt worden, alleen moet dit vaak gecombineerd worden met een overgordijn. Zo zorgt u ervoor dat de ramen goed verduisterd worden voor een optimale nachtrust.

Raambekleding slaapkamer

Woonadvies aan huis

Klaar om het interieur in uw woning aan te pakken? Onze specialisten helpen u graag met het inspireren, creëren en inrichten van uw woning. Kom langs voor een gratis adviesgesprek, of neem contact met ons op voor woonadvies aan huis. Met ons woonadvies aan huis bekijken we samen met u hoe de ruimte optimaal benut kan worden, gecombineerd met uw persoonlijke stijl.
Raambekleding slaapkamer

Raambekleding voor een kinderkamer

Bent u bezig met het maken van de babykamer of verdient de kinderkamer een kleine renovatie? Ook voor baby- en kinderkamers hebben wij verschillende raambekledingen. U wilt natuurlijk dat uw kind een rustige nacht heeft met raambekleding die goed verduistert. Bekijk welke merken wij voeren voor baby- en kinderkamers of neem vrijblijvend contact op. 

Raambekleding slaapkamer

Uw slaapkamer (her)inrichten

Misschien is raamdecoratie slechts één onderdeel van de (her)inrichting van uw slaapkamer. Gelukkig kunnen wij u daar prima bij helpen. Onze interieurspecialisten helpen u graag met het realiseren van de ideale slaapkamer. We tonen u de verschillende stijlen of laten uw slaapkamer tot leven komen met een 3D-tekening. Van ontwerp tot realisatie: wij helpen u graag met het creëren van de ideale slaapkamer. Doe alvast meer inspiratie op op onze website of maak vrijblijvend een afspraak met ons. 

Merken

Ontdek onze merken

Wij voeren een groot assortiment van verschillende raambekleding aan. Stuk voor stuk producten van kwalitatieve merken. Maak een keuze uit een van de volgende merken
Ontdek inspirerende ideeën en verfrissende interieurtips om van uw huis uw thuis te maken.
Wessels Wonen
Blijf op de hoogte
Contactgegevens
Wessels Wonen
Bouwstraat 29
7462 AX, Rijssen
Tel: (0548) 512550
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openingstijden
Ma uur - uur
Di uur - uur
Wo uur - uur
Do uur - uur
Vr uur - uur
Za uur - uur

Copyright Wessels Wonen. Alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring | Algemene voorwaardenSitemap
Website ontworpen door Gijs®.