Raambekleding

Raambekleding woonkamer

De inrichting van uw woonkamer is bijna klaar, u betrekt een nieuwe woning of uw huidige woning heeft een opfrisbeurt nodig. Wat de reden ook is: de juiste raambekleding in uw woonkamer maakt het geheel af. Van vitrages tot rolgordijnen: wij hebben een breed assortiment aan raambekleding waardoor er altijd iets tussen zit dat aansluit bij uw interieur.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn niet voor niets de meest populaire raambekleding in woonkamers in Nederland. Ze zijn zeer voordelig, toepasbaar in verschillende ruimten en te verkrijgen in verschillende soorten, maten, stoffen, kleuren en kwaliteiten. 

Vouwgordijnen

Een alternatief op de rolgordijnen zijn de vouwgordijnen. Het enige verschil hier is dat in de stof plooien zitten, waardoor de stof wordt ingevouwen in plaats van opgerold.

Vitragegordijnen

Voile- of vitragegordijnen geven wat meer privacy, zonder dat u inlevert op lichtinval. Vitragegordijnen zijn geschikt voor smalle én brede ramen. Ze worden vaak gecombineerd met inbetweens of overgordijnen. 

Inbetweens

Inbetweens of inbetween gordijnen zitten qua stofdikte tussen vitrages en overgordijnen in. Deze gordijnen worden vaak gebruikt bij grote ramen omwille van de privacy. Er komt nog steeds licht naar binnen en u kunt naar buiten kijken, zonder dat er vanaf buiten binnen gekeken kan worden.

(Houten) jaloezieën

Sfeer aanbrengen in uw woonkamer met de juiste raambekleding? Kies voor jaloezieën! U heeft de keuze uit verschillende kleuren en stijlen. Zo is het mogelijk om in plaats van de standaard jaloezieën te kiezen voor een houten exemplaar. Dat geeft direct meer warmte aan uw woonkamer. 

Lamellen

Bepaal gemakkelijk hoeveel licht er binnenkomt met lamellen. Kies overdag ervoor om ze open te zetten of omhoog te trekken om maximaal licht binnen te krijgen, terwijl u ze ‘s avonds dicht draait. Binnen een handomdraai past u de lamellen aan op het zonlicht van buiten. Tevens zijn lamellen ook heel bepalend voor de sfeer in huis. 

Shutters

Shutters kunt u vergelijken met jaloezieën of lamellen, maar dan groter. De grote vlakken past u aan op de mate van het zonlicht en geven uw woonkamer een luxe en robuuste sfeer. Op zoek naar luxe raambekleding voor uw woonkamer? Kies dan voor shutters! 

Duette

Net als bij lamellen, past u de sfeer gemakkelijk aan in huis met een duette als raambekleding. Het vlak van een duette lijkt op dat van een rolgordijn, alleen verplaatst u het hele vlak van het gordijn over het raam, in plaats van het gordijn op te rollen. 

Horren

In de zomer lekker de deur open zetten, zonder dat de woonkamer in een oogwenk is gevuld met vliegen? Zorg voor een goede hor! Van raamhorren tot horgordijnen en hordeuren: u vindt het bij Wessels Wonen. 

Raambekleding voor de woonkamer op maat

Of u nu lange of brede ramen heeft, voor ieder type raam hebben wij de juiste raambekleding. Aangepast op de maten, het interieur, de smaak en laatste trends. De raambekleding kan op maat worden gemaakt en onze adviseurs denken graag met u mee. Benieuwd wat wij voor uw woning in petto hebben? Maak vrijblijvend een afspraak met ons. 

Merken

Ontdek onze merken

Wij voeren een groot assortiment van verschillende raambekleding aan. Stuk voor stuk producten van kwalitatieve merken. Maak een keuze uit een van de volgende merken
Ontdek inspirerende ideeën en verfrissende interieurtips om van uw huis uw thuis te maken.
Wessels Wonen
Blijf op de hoogte
Contactgegevens
Wessels Wonen
Bouwstraat 29
7462 AX, Rijssen
Tel: (0548) 512550
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openingstijden
Ma uur - uur
Di uur - uur
Wo uur - uur
Do uur - uur
Vr uur - uur
Za uur - uur

Copyright Wessels Wonen. Alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring | Algemene voorwaardenSitemap
Website ontworpen door Gijs®.