Openingstijden
Ma-Wo en Vr: 9.00 - 17.30
Do: 9.00 - 21.00
Za: 9:00 - 17.00
Contact
Wooninspiratie

Wooninspiratie woonkamer

Uw interieur dat toe is aan vervanging? Laat u inspireren bij ons met de laatste woontrends!

Duurzaamheid, maximalisme en functioneel wonen zijn drie trends die u overal ziet terug komen. Dit uit zich in verschillende stijlen, kleurpaletten en motieven. We vertellen u graag meer over deze woontrends en welke interieur-items hierbij onmisbaar zijn. Het enige wat u hoeft te doen is u te laten inspireren en kiezen welke stijl het beste bij uw interieur past.
Wooninspiratie woonkamer

Duurzaamheid als woontrend

Duurzaamheid staat hoog op ieders agenda. Geen goedkope items waarbij de productie voor een prikkie in derdewereldlanden wordt uitgevoerd, maar duurzame materialen waarbij rekening wordt gehouden met mens en milieu. Materiaal dat lang meegaat en tijdloos is. Kies voor interieurstukken die wellicht iets duurder zijn, maar langer meegaan. Onderaan de streep levert dit namelijk meer op. Kies bijvoorbeeld voor een duurzaam bed van Auping en tapijt of tapijttegels van Desso. Dit zijn items die u normaal gesproken niet zo vaak vervangt in huis, maar waar u wel een goede kwaliteit van mag verwachten. 

Wooninspiratie trend: Maximalisme

Waar we in de voorgaande jaren vaak minimalisme zagen, zien we nu veel de tegenhanger ‘maximalisme’ z’n intrede maken binnen de interieurtrends. Gebruik van felle kleuren op de muur, muurdecoraties met uitbundige afbeeldingen, grote planten en decoratieve items met een gouden randje. U heeft ongetwijfeld wel eens gehoord van de term ‘urban jungle’, een kamer die ingericht is met grote, staande planten. Combineer een kleurrijk interieur met veel planten en iedereen die bij u binnenkomt, zal direct opgefleurd worden. 

De kleurrijke woonaccessoires van Brynxz passen hier perfect bij, gecombineerd met de uitbundige schilderijen van Lang die uw interieur opvrolijken. 

Woonkamer inspiratie: Functioneel wonen

belangrijker. Hoewel we minimalisme minder in het interieur terugzien als trend, is een ‘minimalistische levensstijl’ nog steeds erg in trek. Bij kleinere woningen horen slimme systemen en praktische opbergplaatsen, om op die manier optimaal gebruik te maken van de ruimte. Kies bijvoorbeeld voor de temperamentvolle opbergkasten van Hofstede Raanhuis

Tot slot zien we nog steeds de warme interieurs terugkomen als trends. Warme kleuren en het gebruik van duurzaam hout geeft de woonkamer een gezellige sfeer. Kies bijvoorbeeld voor de warme verfkleuren van L’Authentique of het karakteristieke behangpapier van Arte

Wooninspiratie woonkamer

Woonadvies aan huis

Klaar om het interieur in uw woning aan te pakken? Onze specialisten helpen u graag met het inspireren, creëren en inrichten van uw woning. Kom langs voor een gratis adviesgesprek, of neem contact met ons op voor woonadvies aan huis. Met ons woonadvies aan huis bekijken we samen met u hoe de ruimte optimaal benut kan worden, gecombineerd met uw persoonlijke stijl.
Wooninspiratie woonkamer

Woonadvies met de laatste woontrends op maat

Een mooi aangekleed interieur, duurzame materialen en bijpassende kleuren volgens de laatste woontrends geven uw interieur de finishing touch. Maar het allerbelangrijkste is dat u zich lekker en comfortabel voelt in uw eigen huis. Dat u na een lange dag op uw comfortabele bank kunt ploffen en waar u gezellige borrelavondjes heeft met vrienden in het weekend. We combineren daarom altijd de laatste woontrends met uw persoonlijke voorkeuren en wensen. Comfort, een gevoel van thuis en praktische items voeren de boventoon. Is uw interieur toe aan vernieuwing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te informeren wat wij daarin voor u kunnen betekenen. Nadat uw wensen zijn besproken, kunnen we moodboards en 3D-tekeningen maken om invulling te geven aan uw interieur. We bekijken samen de collecties en creëren vanuit daar uw droominterieur.

Nieuwe inspiratie voor uw woonkamer vindt u bij Wessels Wonen

De laatste interieurtrends gecombineerd met een ruime ervaring binnen interieuradvies: Wessels Wonen is een begrip in en rondom Twente. Laat u inspireren op onze website of bezoek onze showroom in Rijssen. De koffie staat klaar!

Ontdek inspirerende ideeën en verfrissende interieurtips om van uw huis uw thuis te maken.
Wessels Wonen
Blijf op de hoogte
Contactgegevens
Wessels Wonen
Bouwstraat 29
7462 AX, Rijssen
Tel: (0548) 512550
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openingstijden
Ma uur - uur
Di uur - uur
Wo uur - uur
Do uur - uur
Vr uur - uur
Za uur - uur

Copyright Wessels Wonen. Alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring | Algemene voorwaardenSitemap
Website ontworpen door Gijs®.