Inspiratie

Woonstijlen

De inrichting van uw woonkamer is bijna klaar, u betrekt een nieuwe woning of uw huidige woning heeft een opfrisbeurt nodig. Wat de reden ook is: je wilt natuurlijk een woonstijl wat bij je past. Van landelijk tot design. Voor iedereen kunnen wij de favoriete woonstijl creëren! 

Industriële woonstijl

Industriële woonstijlen zijn zo gevarieerd dat je nooit hetzelfde interieur terug zal zien. Het is stoer en robuust, de stijl neigt zich vaak naar stevige kleuren als grijs, zwart met ruige materialen.

Klassieke woonstijl

Luxe en elegantie, dat is het eerste watin je op komt bij een klassieke woonstijl. Het heeft invloeden van Griekse en Romeinse oudheden. Warm chic met een romantisch uiterlijk, dat is wat je ziet bij de klassieke woonstijl. 

Landelijke woonstijl

De naam verraad het al, een landelijke woonstijl is gebaseerd op de natuur. Materialen als hout en riet komen er der mate veel in voor. Robuuste attributen zorgen voor deze landelijke uitstraling.

Moderne woonstijl

De moderne woonstijl maakt maximaal gebruik van het daglicht. Strakke rechte lijnen staan centraal in een moderne woning. Rustige kleuren die niet uit het oogspringen, maar wel opvallen. Ruimte is waar het bij een moderne woonstijl voor staat!

Design woonstijl

Design woonstijl bestaat uit luxe, maar niet zoals bij de klassieke woonstijl. Hier gaat het om de technische hoogstandjes wat de ruimte met zich mee brengt. Kasten die perfect zijn weggewerkt. Banken met mooie technische hoogtepunten.

Romantische woonstijl

De romantische woonstijl staat bekend om zijn zachte kleuren met veel combinaties van gebloemd serviesgoed en klassieke en rechte lijnen in het interieur. Dankzij de zachte kleuren krijg je 's avonds al gauw een romantische sfeer in huis. 

Soorten woonstijlen

Onze woonstijlen zijn zo gevarieerd dat we iedereen kunnen voorzien van de perfecte woonstijl. Heb je toch vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Wessels Wonen
Blijf op de hoogte
Contactgegevens
Wessels Wonen
Bouwstraat 29
7462 AX, Rijssen
Tel: (0548) 512550
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openingstijden
Ma uur - uur
Di uur - uur
Wo uur - uur
Do uur - uur
Vr uur - uur
Za uur - uur

Copyright Wessels Wonen. Alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring | Algemene voorwaardenSitemap
Website ontworpen door Gijs®.