Openingstijden
Ma-Wo en Vr: 9.00 - 17.30
Do: 9.00 - 21.00
Za: 9:00 - 17.00
Contact
Inspiratie

Deense woonstijl

Haal de Scandinavische sferen bij u thuis met behulp van een Deense woonstijl. Zo geniet je van een interieur vol rust, eenvoud maar vooral veel karakter. Bij Wessels Wonen laten wij u graag kennis maken met deze bijzondere woonstijl. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor bijpassende meubels, accessoires én passend advies van onze deskundige medewerkers.

Wat is de Deense woonstijl?

Bij Wessels Wonen kunt u terecht voor het verwezenlijken van een Deense woonstijl. Maar waar moet u dan aan denken?

De Deense woonstijl is tegenwoordig niet meer weg te denken. Deze stijl dankt zijn populariteit aan de rust en eenvoud die het met zich meebrengt. Deze rust en eenvoud heeft het interieur te danken aan het lage aantal zonuren in Scandinavische landen als Denemarken: wit is daardoor een veelgebruikte kleur, aangezien het extra daglicht reflecteert. De basis straalt dus kalmte uit, waarbij er accenten kunnen worden gelegd met kleuren als lichtgrijs, blauw en zwart. Het Deense design is dus erg strak en tijdloos. Waarbij functionaliteit en gemak zeker ook centraal staat.

Een Deense woonstijl bij u thuis: het is mogelijk bij Wessels Wonen. Maak nu nog een afspraak.

Deense woonstijl

De Deense woonstijl: zo past u hem toe

Met een Deense woonstijl profiteert u van een strak, rustig en tijdloos interieur. Het kan lastig zijn om deze stijl toe te passen bij u thuis. Wessels Wonen geeft u daarom graag een paar tips.

Allereerst is het belangrijk om te weten dat de Deense woonstijl zich laat kenmerken door een rustige basis met lichte kleuren. Met accentkleuren maakt u uw interieur net iets speelser. Zoals eerder vernoemd, werken kleuren als blauw, lichtgrijs en zwart perfect binnen een Deens interieur.

Ook de materiaalkeuze binnen een Deense woonstijl is erg typerend. Om te voorkomen dat het lichte kleurenpallet als kil wordt ervaren, voegen de Denen graag natuurlijke materialen toe. Houten tafels, rotan manden en zachte vachten zijn graag geziene gasten.

Omdat een Deense woonstijl zich kenmerkt door een rustige basis, kunt u gemakkelijk de aandacht vestigen op opvallende accessoires. Grafische patronen doen het erg goed binnen deze stijl: denk aan strepen, ruiten en stippen.

Hulp nodig bij het toepassen van een Deense woonstijl bij u thuis? Wessels Wonen helpt je graag verder op weg: maak in dat geval een afspraak.

Deense woonstijl

Advies over een Deense woonstijl

Het realiseren van een Deense woonstijl kan een lastig karweitje zijn. Zo zult u de juiste kleuren moeten uitkiezen, is het gebruik van natuurlijke materialen een must en wilt u uiteraard een persoonlijke touch toevoegen.

Gelukkig staat u er niet alleen voor: maak kennis met de interieuradviseurs van Wessels Wonen. Samen met u kijken zij graag naar de juiste meubelkeuze, indeling, inrichting, styling en meer. Alles om het Deense karakter bij u thuis te verwezenlijken. Ons advies past daarnaast gegarandeerd binnen ieder budget: ons basispakket is namelijk gewoon gratis!

Deense woonstijl

Uw Deense woonstijl start bij Wessels Wonen

Een licht interieur gecombineerd met natuurlijke materialen: less is more bij een Deense woonstijl. Uw Deens interieur start bij Wessels Wonen. Laat u verrassen door onze collectie meubels, accessoires en meer: zowel in onze webshop als in onze woonwinkel. Daarnaast profiteert u van passend advies van een adviseur, voor het interieur van uw dromen. Inspiratie nodig? Laat u vooral verrassen door inspirerende ideeën en verfrissende interieurtips. Of kom gerust eens bij ons langs: maak in dat geval een afspraak.

Merken

Ontdek onze merken

Wij voeren een groot assortiment van verschillende raambekleding aan. Stuk voor stuk producten van kwalitatieve merken. Maak een keuze uit een van de volgende merken
Ontdek inspirerende ideeën en verfrissende interieurtips om van uw huis uw thuis te maken.
Wessels Wonen
Blijf op de hoogte
Contactgegevens
Wessels Wonen
Bouwstraat 29
7462 AX, Rijssen
Tel: (0548) 512550
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openingstijden
Ma uur - uur
Di uur - uur
Wo uur - uur
Do uur - uur
Vr uur - uur
Za uur - uur

Copyright Wessels Wonen. Alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring | Algemene voorwaardenSitemap
Website ontworpen door Gijs®.