Inspiratie

Industriële woonstijl

Kan uw interieur wel een opfrisbeurt gebruiken? Bent u toe aan inspiratie op het gebied van wonen? Wessels Wonen laat u graag kennis maken met diverse woonstijlen. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken voor uw interieur. Dit keer introduceren wij de industriële woonstijl waarbij begrippen als stoer en robuust centraal staan. Wij laten u graag kennis maken met deze stijl en vertellen u hoe u deze stijl zelf thuis kunt realiseren.

Eigenschappen van een industriële woonstijl

Een industriële woonstijl is momenteel één van de populairste stijlen van ons land. En dat is niet voor niets. De stijl is ontstaan in New York: oude fabrieken werden omgetoverd tot appartementen, zogenoemde lofts. En de kenmerken van deze fabrieken komen in het heden nog steeds terug in een industriële woonstijl: hoge plafonds en grote ruimtes worden gecombineerd met materialen als beton, staal en metaal. De industriële stijl is daardoor ook eerlijk: wat je ziet is wat je krijgt. Pure en rauwe meubels, vaak met een bijzonder verleden.

Bij Wessels Wonen helpen we u graag zoeken naar een woonstijl die bij u past. Maak daarom een afspraak voor advies tijdens deze zoektocht. Ook vertellen we u graag meer over een industriële woonstijl.

Industriële woonstijl

Typerende kleuren, materialen en meubels

Bent u van plan een industriële woonstijl toe te passen? Dan houdt u uiteraard rekening met het uitzoeken van een bijpassend kleurenpallet. Met de juiste kleuren houdt u het industriële gevoel namelijk vast, terwijl u gemakkelijk een persoonlijke touch kunt aanbrengen. Zo bestaan de basiskleuren van een industriële woonstijl uit grijs, zwart, wit, bruin, groen en blauw.

Ook zijn de gekozen meubels en materialen bepalend voor een industriële woonstijl. Zo kenmerkt een industrieel interieur zich door stoere en robuuste materialen: denk aan beton, metaal, hout, steen en glas. Liever een zachter karakter tot stand brengen? Dan matchen deze materialen perfect met linnen, wol en jute.

Wessels Wonen denkt graag met u mee. Plan in dat geval gerust een afspraak in en profiteer van persoonlijk advies.

Industriële woonstijl

Een industriële woonstijl realiseren: welkom bij Wessels Wonen

Bij Wessels Wonen kunt u terecht voor het realiseren van een industriële woonstijl bij u thuis. Zo beschikken wij over een breed aanbod industriële producten, die u zowel online als in onze woonwinkel kunt bewonderen. Wij werken uiteraard samen met de beste merken, zodat u nog lang kunt genieten van uw industriële woonstijl.

Maak ook kennis met Wessels Wonen. U vindt ons in Rijssen, waar een enthousiast en deskundig team u graag verwelkomt. Nog niet overtuigd? Of behoefte aan wat extra inspiratie? Bekijk dan onze eerdere projecten. Voor vragen of opmerkingen over een industriële woonstijl kunt u daarnaast contact met ons opnemen.

Industriële woonstijl

Persoonlijk advies voor een industriële woonstijl

Een industriële woonstijl creëren: waar begint u? Wie behoefte heeft aan persoonlijk en deskundig advies, kan terecht bij Wessels Wonen. Ons team bestaat uit diverse adviseurs, die u graag verder helpen met het realiseren van een industriële woonstijl bij u thuis. Zo ook onze interieuradviseurs: zij weten wel raad met de inrichting en styling van uw thuis. Ook laten we u graag kennis maken met onze onderhoudsadviseurs, die u graag voorzien van passend advies over het perfect onderhouden van uw industriële accessoires en meubels. Maak kennis met onze adviseurs en neem nu nog contact met ons op.

Merken

Ontdek onze merken

Wij voeren een groot assortiment van verschillende raambekleding aan. Stuk voor stuk producten van kwalitatieve merken. Maak een keuze uit een van de volgende merken
Ontdek inspirerende ideeën en verfrissende interieurtips om van uw huis uw thuis te maken.
Wessels Wonen
Blijf op de hoogte
Contactgegevens
Wessels Wonen
Bouwstraat 29
7462 AX, Rijssen
Tel: (0548) 512550
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openingstijden
Ma uur - uur
Di uur - uur
Wo uur - uur
Do uur - uur
Vr uur - uur
Za uur - uur

Copyright Wessels Wonen. Alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring | Algemene voorwaardenSitemap
Website ontworpen door Gijs®.