Openingstijden
Ma-Wo en Vr: 9.00 - 17.30
Do: 9.00 - 21.00
Za: 9:00 - 17.00
Contact
Inspiratie

Klassieke woonstijl

Welke woonstijl past bij mij? Misschien heeft u het zich wel eens afgevraagd. Omdat u wellicht een nieuw huis heeft gekocht. Of omdat uw huidige interieur wel een boost kan gebruiken. Bij Wessels Wonen helpen we u graag tijdens de zoektocht naar uw ideale stijl. Dit keer laten we u graag kennis maken met de klassieke woonstijl.

Wat is een klassieke woonstijl?

Heeft u al kennis gemaakt met de klassieke woonstijl? Deze stijl is namelijk tijdloos en zal u nooit doen vervelen. De klassieke woonstijl is al erg oud: zo komt uit de tijd van de Renaissance. De stijl kenmerkt zich door enkele begrippen, die in ieder interieur terug komen: luxe, antiek en symmetrie. Waarbij ornamenten volop aanwezig zijn en afgewisseld worden door donkere houtsoorten. Een klassieke woonstijl kan daardoor vol ogen, maar door het sierlijke en warme uiterlijk heeft het ook iets romantisch.

Bij Wessels Wonen helpen we u graag tijdens de zoektocht naar uw ideale woonstijl. Voor vragen of opmerkingen over de klassieke woonstijl kunt u daarom altijd contact met ons opnemen.

Klassieke woonstijl

Terugkerende elementen van een klassieke woonstijl

Wat maakt een klassieke woonstijl zo kenmerkend? Allereerst typeert deze woonstijl zich door een vast kleurenpallet. Waarbij standaard kleuren als zwart en bruin worden afgewisseld met echte statement kleuren als paars, rood en blauw. Wie echt een luxe touch wilt toevoegen, zal zien dat kleuren als goud en brons ook ideaal werken bij een klassieke woonstijl.

Daarnaast kenmerkt een klassieke woonstijl zich door diverse materialen, die u vaak terug zult zien keren. Denk aan hout, goud, marmer en brons. Deze materialen weergeven het luxe en antieke karakter van een klassieke woonstijl. Daarnaast is een klassiek interieur vaak ook niet vies van opvallende printjes en glanzende stoffen, zoals velours.

Welke kleuren en materialen passen het best bij uw klassieke interieur? Wij denken graag met u mee.

Klassieke woonstijl

Een mix van klassiek en modern

Wie graag een persoonlijke touch wilt toevoegen aan een klassieke woonstijl, kan een mix maken met het moderne. Deze stijl wordt modern klassiek genoemd. Hierbij worden de sierlijke ornamenten gecombineerd met strakke lijnen en moderne meubels. Zo houdt u gemakkelijk een klassieke en romantische sfeer vast, terwijl uw interieur hedendaags oogt.

Is een modern klassieke woonstijl het antwoord voor uw interieurprobleem? Wij denken graag met u mee: neem contact op voor vragen en passend advies.

Klassieke woonstijl

Wessels Wonen: voor een klassieke woonstijl

Wilt u een klassieke woonstijl realiseren? Dan kunt u terecht bij Wessels Wonen: dé woonwinkel van Rijssen en omstreken. Zo beschikken wij over een brede collectie voor wonen en slapen, zodat u de klassieke stijl gemakkelijk zelf kunt toepassen. Daarnaast profiteert u bij ons van de hoogste kwaliteit, omdat wij enkel met de beste merken samenwerken.

Welkom thuis bij Wessels Wonen. U vindt onze grote woonwinkel in het centrum van Rijssen, waar onze enthousiaste medewerkers u graag verder helpen. Ook kunt u online voldoende inspiratie op doen: bekijk in dat geval al onze gerealiseerde woonprojecten. Voor vragen en opmerkingen kunt u daarnaast contact met ons opnemen.

Klassieke woonstijl

Profiteer van deskundig advies

Wilt u zelf een klassieke woonstijl creëren? Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Wessels Wonen is daarom graag uw helpende hand tijdens het realiseren van een nieuw interieur.

Ons team wordt namelijk versterkt door verschillende adviseurs, die u graag voorzien van deskundig – maar vooral – persoonlijk advies. Zo staan onze interieuradviseurs voor u klaar om samen na te denken over de inrichting, styling en meubelkeuze voor een klassieke woonstijl. Ook brengen we u graag in contact met een onderhoudsadviseur, voor handige tips en adviezen op het gebied van het juist onderhouden van een klassieke woonstijl.

Merken

Ontdek onze merken

Wij voeren een groot assortiment van verschillende raambekleding aan. Stuk voor stuk producten van kwalitatieve merken. Maak een keuze uit een van de volgende merken
Ontdek inspirerende ideeën en verfrissende interieurtips om van uw huis uw thuis te maken.
Wessels Wonen
Blijf op de hoogte
Contactgegevens
Wessels Wonen
Bouwstraat 29
7462 AX, Rijssen
Tel: (0548) 512550
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openingstijden
Ma uur - uur
Di uur - uur
Wo uur - uur
Do uur - uur
Vr uur - uur
Za uur - uur

Copyright Wessels Wonen. Alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring | Algemene voorwaardenSitemap
Website ontworpen door Gijs®.