Inspiratie

Landelijke woonstijl

Zo af en toe kan uw interieur wel een boost gebruiken. Het aanschaffen van nieuwe meubels kan uw thuis een nieuw karakter geven. Of u kunt kiezen voor een nieuw kleurtje aan uw muren. Wie graag wilt uitpakken, kan er echter ook voor kiezen om een compleet nieuwe woonstijl te creëren. Wessels Wonen biedt u hier graag de handvaten voor. Wij laten u daarom kennis maken met diverse woonstijlen, waaronder de populaire landelijke woonstijl.

Wat is een landelijke woonstijl?

Met een landelijke woonstijl haalt u het gevoel van het platteland bij u thuis. Gemoedelijkheid, warmte en gezelligheid: met een landelijk interieur creëert u deze sfeer. De basis van een landelijke woonstijl kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Waarbij deze ruw en onbewerkt mogen zijn. Zo brengt u het gevoel van buiten bij u binnen. En profiteert u tegelijkertijd van een bepaalde nostalgie.

Wessels Wonen helpt u graag met het realiseren van een landelijke woonstijl bij u thuis. Wij denken daarom graag met u mee: plan een afspraak in.

Landelijke woonstijl

Kenmerkende kleuren en materialen

Een landelijke woonstijl kenmerkt zich door middel van een vast kleurenpallet. Hierbij voeren wit, beige en aardetinten de boventoon. De kleuren van deze woonstijl zijn dus voornamelijk erg naturel. U kunt dus gemakkelijk een persoonlijke touch toevoegen. Dit pallet is bijvoorbeeld ideaal te combineren met gedempte gele tinten, of een kalme blauwe kleur.

Een landelijke woonstijl kenmerkt zich door natuurlijke materialen. Onbehandeld hout, rotan en riet zult u dus vaak terug zien binnen een landelijk interieur. Geen poespas: het prachtige uiterlijk van deze natuurlijke materialen spreken namelijk voor zich. Voor een zachter uiterlijk kunt u daarnaast gemakkelijk wol of linnen toevoegen. Wie een wat moderner en stoerder landelijk interieur wilt creëren, kan daarnaast gerust gebruik maken van beton of marmer.

Welke kleuren en materialen passen het best bij uw wensen en voorkeuren? Wessels Wonen helpt u graag tijdens de creatie van uw landelijke woonstijl. Plan in dat geval een afspraak in.

Landelijke woonstijl

Creëer een landelijke woonstijl bij Wessels Wonen

Voor het creëren van een landelijke woonstijl bent u bij Wessels Wonen aan het juiste adres. Zo beschikken wij over prachtige meubels en accessoires, met een natuurlijke touch. Deze kunt u zowel online als in onze woonwinkel bewonderen. U kunt profiteren van een geweldige kwaliteit, aangezien wij samenwerken met de beste merken.

Kom thuis bij Wessels Wonen. Onze woonwinkel vindt u in Rijssen, waar onze betrokken medewerkers u graag helpen tijdens het realiseren van een landelijke woonstijl. Laat u daarnaast vooral inspireren door al onze eerdere gerealiseerde projecten. Wie nog vragen heeft over een landelijke woonstijl of onze services, kan altijd een afspraak inplannen.

Landelijke woonstijl

Advies over een landelijke woonstijl

Wilt u bij u thuis een landelijke woonstijl creëren? Maar weet u niet waar u moet beginnen? Geen probleem: de adviseurs van Wessels Wonen staan paraat. Ons team kenmerkt zich door diverse adviseurs, die wel raad weten met het realiseren van een landelijke woonstijl bij u thuis. Zo bieden onze interieuradviseurs een helpende hand met de inrichting, styling en meubelkeuze voor een landelijk interieur. Wie graag nog lang wilt genieten van een landelijke woonstijl, kan in contact komen met onze onderhoudsadviseurs. Zij weten wel raad met de kenmerkende materialen van landelijke meubels en welke onderhoudsproducten hier perfect bij passen. Wilt u ook profiteren van persoonlijk en deskundig advies over een landelijke woonstijl? Neem in dat geval contact met ons op.

Merken

Ontdek onze merken

Wij voeren een groot assortiment van verschillende raambekleding aan. Stuk voor stuk producten van kwalitatieve merken. Maak een keuze uit een van de volgende merken
Ontdek inspirerende ideeën en verfrissende interieurtips om van uw huis uw thuis te maken.
Wessels Wonen
Blijf op de hoogte
Contactgegevens
Wessels Wonen
Bouwstraat 29
7462 AX, Rijssen
Tel: (0548) 512550
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openingstijden
Ma uur - uur
Di uur - uur
Wo uur - uur
Do uur - uur
Vr uur - uur
Za uur - uur

Copyright Wessels Wonen. Alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring | Algemene voorwaardenSitemap
Website ontworpen door Gijs®.