Inspiratie

Romantische woonstijl

Een romantische woonstijl is zoveel meer dan roze kleuren en tierelantijntjes. Het is een stijl waarbij uw fantasie in de vrije loop kan worden gelaten en waar uw dromen werkelijkheid worden. Bij Wessels Wonen vindt u passende items voor een romantisch interieur. Ook introduceren wij onze adviseurs op het vlak van interieur en styling. Alles voor een romantische woonstijl.

Wat is een romantische woonstijl?

Een romantische woonstijl heeft iets weg van een landelijk en klassiek interieur, maar weet zich te onderscheiden door het toepassen verfijnde details: denk aan lichte kleuren en zachte materialen. Toch bent u in staat om uw eigen ideeën door te voeren. Een romantische woonstijl draait namelijk om de verbeelding: laat vooral uw eigen fantasie de vrije loop gaan en ga op uw gevoel af. Hoewel ronde vormen en zachte kleuren vaak terugkomen, kunt u een stoer randje toevoegen door metalen contrasten in te zetten.

Een dromerige en nostalgische sfeer bij u in huis verwezenlijkt u met een romantische woonstijl. Wij helpen u hier graag mee: laten we daarom een afspraak maken.

Romantische woonstijl

Romantische materialen en kleuren

Als u denkt aan een romantische woonstijl, zult u waarschijnlijk het typische beeld hebben van roze meubels en veel poespas. Dit is echter niet het geval: een romantische woonstijl biedt namelijk veel ruimte voor eigen invulling. Een romantische woonstijl laat zich echter wel kenmerken door een typisch kleurenpallet. Hoewel roze tinten, terra en koraal wel perfect passen binnen een romantisch interieur, valt het ook perfect te combineren met koele tinten. Denk in dat geval aan blauw, wit, antraciet of zelfs zwart.

Ook zult u veel typische materialen zien terugkeren binnen een romantische woonstijl. Het laat zich voornamelijk kernmerken door zachte en gladde materialen: denk aan wol, satijn, linnen en vachtjes. Dit valt ideaal te combineren met harde materialen als hout, messing en natuursteen. Wel bent u in staat om een stoer karakter toe te voegen aan uw romantische woonstijl.

Een romantische woonstijl creëren bij u in huis: Wessels Wonen denkt graag met u mee. Via onze website kunt u gemakkelijk een afspraak maken.

Romantische woonstijl

Hulp bij een romantische woonstijl

Het verwerkelijken van een romantische woonstijl bij u in huis kan een lastig karweitje zijn. Tuurlijk, het kenmerkt zich door typerende materialen en kleuren. Toch staat uw eigen fantasie en verbeelding centraal, waardoor u uw eigen woonwensen kunt laten voortvloeien binnen dit type interieur.

Bij Wessels Wonen vindt u hulp bij het inrichten en stylen van een romantische woonstijl. Maak in dat geval kennis met onze deskundige interieuradviseurs: zij weten wel raad met het realiseren van een romantisch interieur. Zo denken zij graag met u mee over het kleurgebruik, de juiste meubels en meer.

Onze interieuradviseurs realiseren graag al uw woonwensen. Goed nieuws: ons basispakket is zelfs gratis! Kom daarom nu nog in contact met een interieuradviseur van Wessels Wonen.

Romantische woonstijl

Wessels Wonen: alles voor een romantische woonstijl

Een warme en nostalgische sfeer bij u in huis. Bij Wessels Wonen vindt u alles wat u nodig heeft voor een romantische woonstijl. Denk aan prachtige accessoires en meubels – van exclusieve merken – die u online en in onze winkel kunt bewonderen. Ook profiteert u van persoonlijk en deskundig advies van een interieuradviseur, die u graag te hulp staat tijdens het verwezenlijk van een romantisch interieur. U bent van harte welkom bij onze grote woonwinkel in Rijssen, waar ons team u graag te woord staat. Ook kunt u gemakkelijk een afspraak maken via onze website.

Merken

Ontdek onze merken

Wij voeren een groot assortiment van verschillende raambekleding aan. Stuk voor stuk producten van kwalitatieve merken. Maak een keuze uit een van de volgende merken
Ontdek inspirerende ideeën en verfrissende interieurtips om van uw huis uw thuis te maken.
Wessels Wonen
Blijf op de hoogte
Contactgegevens
Wessels Wonen
Bouwstraat 29
7462 AX, Rijssen
Tel: (0548) 512550
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openingstijden
Ma uur - uur
Di uur - uur
Wo uur - uur
Do uur - uur
Vr uur - uur
Za uur - uur

Copyright Wessels Wonen. Alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring | Algemene voorwaardenSitemap
Website ontworpen door Gijs®.