Openingstijden
Ma-Wo en Vr: 9.00 - 17.30
Do: 9.00 - 21.00
Za: 9:00 - 17.00
Contact
Woonwinkel

Woonwinkel Twente

Op zoek naar een woonwinkel in Twente met alles onder één dak? Bezoek dan eens onze woonwinkel Wessels Wonen in Rijssen. In het hart van Twente vind je onze Woonwinkel met afdelingen voor stoffering en vloeren, inloopkasten en schuifwanden, slaapkamer inspiratie, bedden en u vind in onze showroom alles wat nodig is voor een sfeervolle inrichting. Onze woonwinkel in Twente beschikt over een breed assortiment meubels en accessoires en onze interieuradviseurs staan altijd voor u klaar. Tijdens een adviesgesprek brengen wij uw persoonlijke smaak tot leven in een 3D tekening.

Naast woninginrichting kunt u bij ons ook terecht voor slaapadvies. Wij bieden een divers assortiment bedden van onder andere Auping. Komt u proef liggen op één ons onze bedden in onze Twente?

Interieuradvies in Twente

Hoe gebruik je alle ruimtes in huis zo optimaal mogelijk? Hoe zorg je ervoor dat alle ruimtes in huis mooi op elkaar aansluiten van qua stijl? Ik hou van een landelijke stijl. Maar mijn partner meer van modern? Hoe combineren we deze stijlen tot iets wat we samen mooi vinden? Een woning inrichten klinkt eenvoudig maar kan best ingewikkeld zijn. Zeker wanneer je verschillende woonwensen moet samenvoegen tot één stijl waar iedereen blij van wordt.

Interieuradvies uitbrengen vraagt om geduld en een professionele aanpak. Bij onze woonwinkel in Twente staat er altijd een professioneel interieur adviseur voor u klaar. Een adviesgesprek is gratis. Hier brengen we uw woonwensen in kaart. En adviseren we over stijl, meubelkeuzes en kleuren. Maar kijken we ook naar raambekleding, stoffering en vloeren.

Woonwinkel wierden

Advies aan huis

Met ons woonadvies aan huis bekijken we samen met u hoe de ruimte optimaal benut kan worden, gecombineerd met uw persoonlijke stijl. Op deze manier krijgen onze adviseurs een goed beeld van de ruimte en kunnen we een advies op maat maken.

Slaapadvies in Twente

Lekker slapen doe je op het juiste bed. En dat juiste bed kan voor iedereen anders zijn. Ons slaapadvies helpt om het juiste bed te selecteren. Het juiste type bed met het juiste matras kies je uit onze showroom in Twente, Rijssen. Daar heeft u de mogelijkheid om de bedden en matrassen van merken als Auping en Eastborn te testen.

Woonwinkel wierden

Woonstijlen en merken

Met ons assortiment zijn we één van de meest veelzijdige woonwinkels in Twente. Je kunt bij ons terecht voor klassieke woonstijlen, een moderne woonstijl of industrieel. Maar ook voor design of Scandinavisch kunt u bij Wessels Wonen terecht. Populaire woonstijlen in 2023 zijn Scandinavisch en modern. En in de regio Twente is er relatief meer vraag naar landelijke stijlen.

Met ruim 50+ merken onder één dak is slagen bij ons niet zo moeilijk. Van raamecoratie , vloeren, stoffering tot meubels en kasten. Voor ieder segment bieden wij verschillende merken die op hun beurt weer verschillende stijlen vertegenwoordigen.

Een aantal merken die eruit springen zijn; moderne behangen en wandbekleding van Arte, slimme raamdecoratie op maat van Zonnelux, de beste bedden en matrassen van Auping en Eastborn en stijlvolle banken van Baan meubelen.

Om het af te maken; woonaccessoires

Een veel gehoord advies wanneer je aan de slag gaat met het inrichten van een woning; hou de grote meubelstukken neutraal. En breng sfeer en kleur met accessoires. En of je dit advies nou opvolgt of in de wind slaat; woonaccessoires zijn de puntjes op de i van het interieur. Accessoires maken totaal af en zorgt ervoor dat het één geheel wordt. Kom kijken bij onze woonwinkel in Twente, proef de sfeer in onze showroom en bekijk de mooiste woonaccessoires.  

Persoonlijk advies bij Wessels Wonen

Voor persoonlijk advies op het gebied van wonen bent u bij Wessels Wonen van harte welkom. Dankzij onze expertise en onze brede collectie aan producten en merken, zijn wij in staat om al uw droomwensen te verwezenlijken. Op het gebied van persoonlijk advies kunt u kiezen uit verschillende opties, die wij graag verder toelichten.

Merken

Ontdek onze merken

Wij voeren een groot assortiment van verschillende raambekleding aan. Stuk voor stuk producten van kwalitatieve merken. Maak een keuze uit een van de volgende merken
Ontdek inspirerende ideeën en verfrissende interieurtips om van uw huis uw thuis te maken.
Wessels Wonen
Blijf op de hoogte
Contactgegevens
Wessels Wonen
Bouwstraat 29
7462 AX, Rijssen
Tel: (0548) 512550
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openingstijden
Ma uur - uur
Di uur - uur
Wo uur - uur
Do uur - uur
Vr uur - uur
Za uur - uur

Copyright Wessels Wonen. Alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring | Algemene voorwaardenSitemap
Website ontworpen door Gijs®.