Woonwinkel

Woonwinkel Wierden

Op zoek naar een woonwinkel die beschikt over de mooiste items en u ook nog eens voorziet van persoonlijk advies? Dan kunt u terecht bij Wessels Wonen: de bekendste woonwinkel van Wierden en omstreken.

Zo beschikken wij over de leukste items en de bekendste merken die uw interieur versterken. Daarnaast staan onze adviseurs klaar om op professionele wijze uw interieur, slaap en onderhoud van producten te verbeteren. Bij Wessels Wonen vervullen wij graag al uw woonwensen: neem daarom vooral eens contact op.

Onze brede collectie

Bij Wessels Wonen vindt u gegarandeerd het product waar u naar zoekt: onze collectie is gevarieerd en altijd van hoge kwaliteit. Heeft u een modern interieur, of juist landelijk? Dat is bij ons geen punt: u vindt vast en zeker een passend item voor uw interieur.

Woonwinkel wierden

Mooiste woonmerken

Ook voor de mooiste woonmerken bent u bij ons aan het goede adres. Zo beschikken wij over verschillende top merken, om zo uw interieur een boost te geven. Of het nou gaat om woonaccessoires, vloeren of verf: bij ons vindt u de beste woonmerken voor uw interieur.

Woonwinkel wierden

Interieuradvies in Wierden

Komt u er niet uit met uw interieur? Dan staat u er bij ons gelukkig niet alleen voor: onze professionals geven u graag passend advies voor uw interieur. Zo helpen wij u graag op weg met de styling, meubelkeuze, verlichting, inrichting en meer. Plan online een afspraak in: onze professionals zullen contact met u opnemen. Vervolgens plannen we met u een afspraak in en ontvangen wij u graag in onze woonwinkel, om samen met onze interieuradviseur tot een passend en persoonlijk advies te komen.

Online kunt u tevens een pakket kiezen, met verschillende opties op het gebied van interieuradvies. En u hoeft er niet veel voor te betalen: een basispakket is namelijk helemaal gratis en beschikt over enkele handige opties, zoals een stalenpresentatie en advies over producten.

Afspraak voor interieuradvies

Slaapadvies in Wierden

Ook voor een ideaal slaapritme kunt u van onze adviseurs professioneel slaapadvies verwachten. Zo helpen wij u verder met het kiezen van een bed, matras of boxspring. Omdat wij begrijpen dat iedereen behoefte heeft aan iets anders, voorzien wij u graag van advies in onze winkel. Zo hopen wij om uw slaapcomfort te verbeteren, zodat u uitgerust uw dag kunt beginnen.

Afspraak voor slaapadvies

Onderhoudsadvies in Wierden

Ook voor onderhoudsadvies bent u bij onze woonwinkel aan het goede adres. Het is namelijk van belang dat u uw items goed: zo kunt u namelijk nog langer genieten van uw interieur. Bij ons krijgt u daarom ook juist advies over de materialen en passende onderhoudsproducten.

Afspraak voor onderhoudsadvies

Wessels Wonen: dé woonwinkel van Wierden en omstreken

Als bekendste woonwinkel van Wierden en omstreken, is Wessels Wonen de perfecte keuze voor uw interieur. Zo hebben onze adviseurs al veel huishoudens mogen verblijden met passend woonadvies: bewonder nu nog onze woonprojecten.

Ook u kunt uw dromen bij ons laten uitkomen: onze professionals beschikken over de juiste kennis om u verder te helpen. U kunt ons vinden in Rijssen om onze collectie in het echt te bewonderen. Ook kunt u online een afspraak inplannen voor persoonlijk woonadvies.

Passend en persoonlijk advies

Onze woonwinkel in Wierden en omstreken helpt u graag om al uw woonwensen te vervullen. Vandaar dat u welkom bent voor passend en persoonlijk advies. Zo adviseren wij u graag over uw interieur. Ook voor uw slaap en het juist onderhouden van producten kunt u advies aanvragen.

Merken

Ontdek onze merken

Wij voeren een groot assortiment van verschillende raambekleding aan. Stuk voor stuk producten van kwalitatieve merken. Maak een keuze uit een van de volgende merken
Ontdek inspirerende ideeën en verfrissende interieurtips om van uw huis uw thuis te maken.
Wessels Wonen
Blijf op de hoogte
Contactgegevens
Wessels Wonen
Bouwstraat 29
7462 AX, Rijssen
Tel: (0548) 512550
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openingstijden
Ma uur - uur
Di uur - uur
Wo uur - uur
Do uur - uur
Vr uur - uur
Za uur - uur

Copyright Wessels Wonen. Alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring | Algemene voorwaardenSitemap
Website ontworpen door Gijs®.